Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Badár Sándor túlélési tanácsai ma este

500 felesleges cucc: Badár Grylls tanácsai túrázóknak

2017. február 24. - emTV.hu

comedy_central.jpgA pálinka elengedhetetlen a világításhoz és a medvék elleni védekezéshez. Egy igazi kalandor minden eshetőségre felkészül. Vagy mégsem? Ma este kilenckor a Comedy Central műsorán Badár Sándor tévében még sosem látott önálló estjéből kiderül, hogyan is túrázik valójában a magyar.

A hazai kiránduló mindent bepakol a túlélés érdekében. Bezzeg a brit kalandor, Bear Grylls csupán egy tőrrel felszerelkezve indul neki a gilisztavacsorákkal megspékelt vadonnak – meg persze egy teljes stábbal, akik biztosan nem követik Grylls furcsa diétáját. Badár Sándor legújabb önállóestjét a saját kalandozásai ihlették: "Már gyerekkoromban is sokat túráztam és a mai napig szeretek turistáskodni. A sok utazásnak köszönhetően elég széles repertoárom gyűlt össze arról, hogyan is utazik a magyar. Gondoltam, hogy erről összefogok egy kis csokrot és humoros példákon keresztül szemléltetve adok pár hasznos utazási tanácsot."

A magyarok vérében – és ezúttal a hátizsákjukban is – ott van a túlélés. Például jobb, ha nálunk van, hiszen sose tudhatjuk, hogy sátorozás közben mikor kellene egy vasalót elővarázsolnunk a tarisznya mélyéről. Ha pedig véletlen még se lesz szükségünk ezekre az első hallásra talán feleslegesnek tűnő kellékekre, önvédelmi célokból még mindig jól jöhetnek. "A magyar turisták olyan dolgokat visznek magukkal, amik helyettesítenek olyan dolgokat, amiket magukkal visznek: egy széket, és még egyet, mert mi van, ha az egyiknek kitörik a lába. Cipelnek magukkal egy kabátot és még egyet, mert mi lesz akkor, ha kiszakad, ellopják, elveszítik. Visznek magukkal lámpát, de abból is legalább négy fajtát. Tudatosan megbonyolítjuk az életüket" – mesélte Badár, aki Japánt tartja a szíve legkedvesebb úti céljának. De miért is van szükség VIP szalagokra és mire is jók a zellerpálinka ampullák? Számos vicces történet mellett ezek is kiderülnek ma este a Comedy Central műsorán.

Badár Grylls tanácsai túrázóknak ma este 21.00-kor a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr312289879
süti beállítások módosítása