Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megvan a Disney első rajzfilmes LMBT momentuma

A Disney XD sorozatában láthatunk néhány csókot

2017. március 01. - Ádám // emTV.hu

disney_xd.jpgÚgy néz ki megvan a Disney első rajzfilmes LMBT momentuma! A Disney XD Csillag kontra Gonosz Erők című sci-fi rajzfilmsorozatában láthatunk néhány csókot, melyet azonos nemű karakterek cuppantanak egymás szájára. Fiúk és lányok is, miközben egyébként a "Csak barátok" című szám szól...

A videón 1:25-kor kezdődik az említett rész, mely a második évad huszadik részében látható.

A Star vs. the Forces of Evil sorozatot bő fél évvel az amerikai premiert követően Csillag kontra Gonosz Erők címmel 2015. augusztus 16-án mutatta be Magyarországon a Disney XD, mely a programkínálatát egyébként 6-14 éves fiúknak ajánlja.

A sorozat wikipedia-szócikke szerint a sorozat alkotója Daron Nefcy, a második nő, aki a Disney Television Animationnek készít rajzfilmet, de egyben az első is, aki a Disney XD-nek alkot. A sztorira most nem térnék ki, de azért azt még ideírom, hogy szinkronizál benne Alan Tudyk, a magyar változatban pedig olyan színészeket hallhatunk, mint például Zsurzs Kati, Bogdányi Titanilla, Markovics Tamás, Jakab Csaba és Láng Balázs.

A Nickelodeon már tavaly A lármás család (The Loud House) című rajzfilmsorozatában szerepeltetett meleg apukákat, korábban pedig volt egy leszbikus csók a Korra legendájában (The Legend Of Korra).

Az Index eközben arról ír, hogy először lesz meleg szereplő egy élőszereplős Disney-filmben!

emTV.hu // GT

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8212303483
süti beállítások módosítása