Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Goran Višnjić időgéppel akarja elpusztítani Amerikát

Időutazással és szuperhősökkel érkezik a tavasz a Viasat3-ra

2017. március 02. - Ádám // emTV.hu

viasat3.jpgOrszágos premierként, március 21-én Időutazók címmel indul a Timeless, című sci-fi sorozat, amelyben egy háromtagú csapat száll szembe a rejtélyes bűnözővel, akit Goran Višnjić alakít, és aki lopott időgéppel akarja elpusztítani Amerikát. Másnap a Flash – A villám harmadik évada érkezik.

idoutazok.jpg

Eric Kripke, a Revolution és az Odaát alkotója, illetve a Kemény zsaruk showrunnere, Shawn Ryan összeállt egy időutazós akciósorozatra. A Vészhelyzet Kovac doktoraként világhírnevet szerzett Goran Višnjić által játszott titokzatos gonosztevő – akinek minden bizonnyal László Zsolt lesz a magyar hangja – mindent megtesz azért, hogy örökre megváltoztassa a múltat és ezzel együtt a ma ismert világot. Nincs más választás, meg kell állítani. A nem akármilyen csapatban a történészprofesszornak, a katonának és a tudósnak a hajsza mellett arra is kell figyelniük, nehogy akaratlanul beavatkozzanak a történelem menetébe.

Abigail Spencer az egyik főszereplő, és azoknak, akik ismerik az Így jártam anyátokkal sorozatot, csak annyit, hogy Blahblah. Egyébként játszott még a Mad Men Reklámőrültek, a Trinity kórház, A törvény nevében, a Briliáns elmék, és a Rectify című szériákban.

Matt Lanter a másik. Néhány szerepe közül pedig Az elnöknő, a Hősök, a Shark - Törvényszéki ragadozó, a 90210, és a Rossz csillagzat emelhető ki, illetve a katasztrofális 2008-as Katasztrófafilme (Fucking song itt!) amiben Kim Kardashian mellett alakítja a bénácska, de hősszerelmes Will nevű főszereplőt. Sokat szinkronizál, például Pókember elképesztő kalandjait, valamint a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók sorozatokban ő Anakin Skywalker hangja, meg úgy általában is őt szinkronizálja minden warsos animációban és videojátékban

Malcolm Barrett A bombák földjén című Oscar-díjas filmen kívül rengeteg mindenben szerepelt, és ez elmondható Paterson Joseph-ről és John Getzről is. Sakina Jaffrey-re leginkább a Mr. Robot, Az Álmosvölgy legendája, vagy a Harmadik műszak epizódjaiból emlékezhetünk. Claudia Doumit nálunk eddig még túl ismert, Chad Rook pedig játszott az Odaátban és Flash – A Villámban is., aminek rajongói örülhetnek, ugyanis az Időutazók bemutatóját követő napon érkezik a sorozat harmadik évada!

Az amerikai rajongók legnagyobb örömére már tavaly kiderült, hogy a harmadik évad történetszála a 2011-ben kiadott Flashpoint képregény lesz.

Időutazók premier
március 21. kedd 21:00 dupla epizód
Viasat3

Flash – A Villám III premier
március 22. szerda 21:00 dupla epizód
Viasat3

emTV.hu // Eurolex
fotó: © 2016 Sony Pictures Television Inc. and Universal Television LLC. All Rights Reserved.

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9712307261
süti beállítások módosítása