Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vigyázz! Kész! Pumped!

Március 20-án este indul az RTL Spike reality-je

2017. március 03. - emTV.hu

rtl_spike.jpgA húszéves csapodár testépítő tavaly a barátnőjével a Nyerő páros című vetélkedőben tűnt fel, ezt követően pedig a Gyertek át!, majd a Playback Párbaj színpadán mutatták meg, mire képesek. Most saját reality-t kapnak. Március 20-án este dupla résszel érkeznek Pumpedék RTL Spike-ra.

Jersey Shore című tahóreality magyar változatára még biztosan várnunk kell, de hogy a műfaj iránt érdeklődők addig se unatkozzanak, március végén indul a Pumpedék, azaz Pumped Gabó és barátnője, Sebestyén Ági életét a középpontba állító, tizenöt héten keresztül forgatott valóságshow.

A csatorna közleménye szerint a "produkcióban a fiatal pár, a családtagjaik és a barátaik megosztják a világgal mindennapi harcukat a boldog és tartalmas életért vívott csatában. Párkapcsolati nehézségeik főként heves vérmérsékletükön, illetve az anyagi problémáikon alapulnak, ráadásul Gabo folyamatos hűtlenkedése sem könnyíti meg az igaz szerelemről, utódokról és anyagi biztonságról fantáziáló Ági helyzetét. Azonban egy rendkívüli üzleti lehetőség pottyan váratlanul az ölükbe. De hiába a hirtelen jött siker, ha az ármánykodó barátok és családtagok egy szempillantás alatt mindent tönkretesznek: Gabo édesanyja, Zsuzsa és a húga, Cintia ki nem állhatják Ágit, ezért állandó szabotázsakciókkal végeznek aknamunkát, míg Domán és VV Soma folyton a büntetlen csajozásra biztatják barátjukat. Ráadásul Ági lakótársa, Snezi is gyakran felborítja a harmóniát, de cserébe megtanítja a twerkingre, vagyis a fenék szuggesztív rázásának buja fortélyaira."

A műsort a Solaz Media gyártja. Ők készítették az RTL Klub Konyhafőnök, Kicsi Óriások, Nyerő páros, 1 perc és nyersz, illetve a Viasat3 Kincsvadászok című műsorát, valamint olyan műsorokban működtek közre, mint például a közmédia Virtuózok című műsora. Ezen felül a csapat többek között olyan produkciókban működött közre  főszerkesztőként, szerkesztőként, kreatív munkatársként, illetve a különböző produkciók vezető beosztású tagjaként, mint az RTL-es Desszert és a Világfalu Kepes Andrással, a Győzike show, a Pókerarc, a ValóVilág első három évada, a Survivor, valamint a Viasatos Éden Hotel, a Fátylat rá, a Négy esküvő, Csernus Imre Bevállalja? című műsora, illetve a TV2-s Forró nyomon, a Hal a torán, a Celebműszak, és az Édes Élet első évada.

Pumpedék premier
március 20. 22:00 dupla résszel
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon Media // Viacom

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7612309565
süti beállítások módosítása