Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két premier is lesz ma a Viasat6-on

Érkezik a Totalcar új évada és bemutatkozik a Mexifornia

2017. március 09. - emTV.hu

viasat6.jpgKét premier is lesz ma a Viasat6 csatornán! Az egyik a Totalcar, mely immár tizenharmadik éve Magyarország kedvenc autós magazinja, mely a harmadik évadát kezdi meg a Viasaton. A másik a Family Guy alkotóinak új sorozata, a mexikói-amerikai határon játszódó Mexifornia.

A Totalcar immár tizenharmadik éve Magyarország kedvenc autós magazinja. A Viasat6-on tavaly áprilisban debütált, ma pedig már a harmadik évadát kezdi a csatornán. A két műsorvezetőt, Winkler Róbertet és Bazsó Gábor Karottát már senkinek sem kell bemutatni, a készítők ígérete szerint az új évadban azonban még ők is tartogatnak meglepetéseket.

A Totalcart követően közvetlenül egy másik premier is lesz ma a csatornán! A Family Guy alkotóinak, Mark Hentemann-nek és Seth MacFarlane-nek új animációs sorozatában ismét nem kímélik az amerikai társadalmat. Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a Mexifornia egy fiktív városban játszódik az amerikai-mexikói határon, könnyű elképzelni, hogy a provokatív rajzfilm miért verte ki olyan sokaknál a biztosítékot az Egyesült Államokban.

Egyébként az animációs sorozat két családról szól, akik egy sivatagi városkában élnek a határ közvetlen közelében. Míg azonban a vaskalapos határőr, Bud Buckwald nem sok mindent tud felmutatni, szomszédja, a tíz éve az Egyesült Államokban élő Ernesto Gonzalez már sikeres vállalkozó. A magyar hangokról a Műsorvízión olvashattok!

Totalcar III premier
március 9. csütörtök 22:00
Viasat6

Mexifornia premier
március 9. csütörtök 22:30
Viasat6

emTV.hu // Eurolex

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9112325167
süti beállítások módosítása