Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma érkezik a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal

Divatblogger, jogász, énekesnő, óvónéni és operettszínésznő is megküzd a fődíjért

2017. március 13. - emTV.hu

viasat3.jpgMinden héten öt divatmániás játékos próbálja bebizonyítani, hogy ötven és kétszázezer forint közötti összegből ő tudja kihozni a legtöbbet; divatblogger, divatimádó jogász, rocker énekesnő, óvónéni és operettszínésznő is megküzd majd a Viasat3 Stíluspárbaj című műsorában.

A szereplők a játék elején borítékot húznak, ötven és kétszázezer forint közötti összegből gazdálkodhatnak. A játékosok a vásárlás közben is kikérhetik Lakatos Márk véleményét. Zárásként a játékosok külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és pontozzák egymást. Márk pedig a hét utolsó műsorában értékeli őket.

A hét fő eseményén, a divatbemutatón az összes versenyző végigvonul a kifutón, ahol Lakatos Márk hazai hírességekkel együtt, mint Vajna Tímea, Nagy Ervin, Nanushka, Árpa Attila és Barabás Niki modell, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a kifutón. hasznos tippekkel látja el őket arról, hogyan tehetnék még ütősebbé szettjüket. A legmagasabb pontszámot elérő, vagyis a legstílusosabb ruhaköltemény tulajdonosa minden héten százötvenezer forint értékű Arena Plaza vásárlási utalványt nyer.

"Ez a műsor egy hétköznap esténként jelentkező stílusvetélkedő, amelyben olyan lányok-fiúk, párok mérhetik össze a tudásukat, akik úgy gondolják, tök menő az öltözködési stílusuk. A műsorban nem a saját stílus megmutatása és kialakítása lesz a fő csapásirány, hanem mindig a heti tematikának megfelelő naprakész stílustanácsadás lesz a fontos. A heti feladatot úgy kell megoldani, hogy közben mindenki a legjobbat hozza ki magából. Az teszi még izgalmasabbá az adásokat, hogy a versenyzőknek egymást is értékelni, kritizálni kell" – nyilatkozta korábban Márk.

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal premier
március 13. hétfő 20:00
Viasat3

emTV.hu // Eurolex // Viasat3

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7412334523
süti beállítások módosítása