Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hatalmas spoilert tudtunk meg az AMC egyik sorozatáról

A csatornacsalád egyik munkatársa telefonon alázott és fenyegetett meg

2017. március 14. - Ádám // emTV.hu

Külföldi kollégánktól egy hatalmas spoilert tudtunk meg a jövő héten itthon is világpremierben látható Into the Badlands című sorozattal kapcsolatban. Jeleztük a hazai AMC-nek, hogy tudjuk, és szándékunkban áll lehozni, mire a csatornacsalád egyik munkatársa telefonon alázott és fenyegetett meg.

incorrect.png

Bizonyára az a legjobb módszer arra, ha nem szeretnéd, hogy kiderüljön valami nagy titok az egyik sorozatoddal kapcsolatban, ha lenézed, felháborító stílusban alázod vagy perrel fenyegeted meg az adott újságírót. Hát kurvára nem! A jó kommunikációs szakembereknek fontos ugyanis, hogy jó kapcsolatot ápoljanak azokkal, akik híreiket tolmácsolják a nézőknek, műsoraikról és sorozataikról véleményt írnak és tesznek közzé sok-sok ezer tévénéző számára.

Viszont ami ennél is fontosabb, az a nézői élmény megtartása. Ezt figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy bár megfogalmazzuk kollektív véleményünket a történtekről, a kapott spoilert nem adjuk közre. Tesszük mindezt azért, mert nem szeretnénk tönkretenni a nézők szórakozását, nem pedig azért, mert magunk alá csináltunk volna az AMC egyik munkatársának bicskanyitogató stílusú fenyegetésétől, amire nem mellesleg magasról teszünk. Mi ugyanis nem a televíziós csatornáknak dolgozunk, nem ők mondják meg, hogy mit írhatunk le, s mit nem, de ettől függetlenül is nyitottan álltunk a kérdéshez.

A médiában töltött tizenvalahány év alatt még soha nem kerültem olyan helyzetbe, amikor egy televíziós hálózat munkatársa ilyen undorító stílusban szeretett volna megkérni arra, hogy ne hozzak nyilvánosságra valamit. Megfélemlítéssel, lenézéssel, a korrektség halvány jele nélkül! Ahelyett, hogy partnerként kezeltek volna, próbáltak megfélemlíteni és elmagyarázták hogy hol is van az én helyem. Szívesen elmagyaráznám én is, hogy hol van az ilyen PR helye...

A történtek fényében – és mert szánalmas módon kibasztak az AMC sajtóoldaláról is , ezúton tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy mostantól gyakorlatilag nulla információt fogtok találni az emTV.hu-n és annak Facebook-oldalán az AMC Networks csatornacsaláddal kapcsolatban, de természetesen adott esetben véleményposztot a jövőben is megjelentetünk.

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7612338041
süti beállítások módosítása