Üdv az emTV.hu-n!

kapcsolat_2.jpg
szajbarago_kulonora.jpg
archiv_szinesz_interjuk_1.jpg
csatornahang_adatbazis_2.jpg
facebook_1.jpg

Posztajánló

urszekerek.jpg
sgo_trailer.jpg

std_trailer4.jpg
1.jpg

Hirdetés

Partnerek / Barátok

mti.jpg
zzepg.jpg
jooble1.jpg
hirkuthu.jpg
radiosite.jpg
dtvnews.jpg
musorvizio.jpg

fb.com/emTV.hu

R-TECH számtech / biztech

rtech_logo.jpg

tvmustra.hu

zzEPG

zzepg_200.jpg

Szeretjük a Magyar Szinkront

szinkron.jpg

Feedek

Elmentünk Reggelizni

Sajtótájékoztatón mutatták be az RTL régi-új reggeli műsorának stúdióját

Ádám // emTV.hu // 2017.04.12. / 18:00

rtlklub.jpgKözel öt és fél év szünet után húsvét hétfőtől újra Reggeli az RTL Klubon, ami jó hír, hiszen végre lesz egy szerethető alternatíva a sokszor egy ocsmány bohózat szintjére süllyedő TV2 Mokkája mellett. A házigazdák, Peller Anna és Lukács Miki közreműködésével ma mutatták meg az új stúdiót.

reggeli_peller_lukacs_kanape.jpg

Kellemes hangulatú sajtótájékoztatón mutatta be szerdán az RTL Klub a hétfőtől újra jelentkező Reggeli stúdióját, ahol nem csak egy fenséges (késői) reggelizésre volt lehetősége az éhenkórász médiamunkásoknak – mint amilyen az emTV.hu kétfős delegációja is –, hanem egyebek mellett meghallgathattuk Peller Anna a műsorról írt csodálatos költeményét, mely hatalmas sikert aratott a megjelentek között.

A 2011. novemberében szünetre küldött Reggeli egyik legnagyobb értéke tagadhatatlanul a vidám és családias hangulata volt. Az, hogy az érdekes témák mellett maga a produkció sosem vette magát túl komolyan, és ez az attitűd érezhetően az új érában sem fog változni. A politikamentes, a közéleti témákat csak minimálisan érintő napindító műsor központi szereplője a humor lesz, ehhez pedig láthatóan kitűnő választás volt a barátságos és gyönyörű Peller Anna, valamint a kissé szarkasztikus és a fekete humort kedvelő Lukács Miki személye, akik a Nyerő párosban megszokott szórakoztató és közvetlen stílusukkal a sajtótájékoztatón is brillíroztak! Mint elmondták, ők egyébként sem műsorvezetőként, inkább házigazdaként aposztrofálják szívesebben magukat.

reggeli_peller_lukacs_allo.jpg

A stúdió nem túl nagy, de barátságos! Hangulatában a régi Reggeli és a 8:08 - Minden reggel elegáns ötvözete. Pont olyan, amit szívesen bámulsz reggel a készülődés közben, és ahol Peller Anna és Lukács Miki is igazán hiteles tud maradni. Az ilyen műsorokban elengedhetetlen kanapés-beszélgetős szekció mellett központi helyre került a konyha, ahol természetesen a legfinomabb reggelik készülnek majd. A legnagyobb területet egyébként a színpadtér foglalja el, ahol különböző fellépők szórakoztatják majd az ébredező tévénézőket, és aminek fénnyel és monitorokkal kiegészített háttere nekem speciel elképesztően tetszett. A stúdióban emellett helyet kapott még egy művirágokkal dekorált téli kert is.

Az elmaradhatatlan gasztro-rovat mellett, melyben a vendégek a házigazdákkal együtt a meglepetéskosárban található hozzávalókból készítenek reggelit, tízórait, ebédet, vagy éppen vacsorát, a műsornak lesz egy jelenleg "heti szőrös" munkacímen futó állandó rovata is, melynek keretein belül hétről-hétre megpróbálnak majd szerető otthont találni egy menhelyen élő állatnak.

A ReggelitStory Extrát is gyártó 1080p Reklámügynökség készíti, és a produkcióhoz a későbbiekben még egy műsorvezető páros csatlakozik, de személyük még nem ismert. A hétfői adásban egyébként két ős-Reggelis, Alföldi Róbert és Stohl András is ott lesz!

Ha ez a Reggeli csak fele olyan jó lesz, mint a sajtótájékoztatón szervírozott reggeli, akkor nagy baj nem lehet!

Reggeli premier április 17-én, húsvét hétfőn 7:15-kor az RTL Klub műsorán!

emTV.hu // fotó: emTV.hu

zzepg.jpg

cimkék: Reggeli Premier RTL Klub Peller Anna Lukács Miki