Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik a kalózsorozat befejező évada

Fekete Vitorlák országos évadpremier a Paramount Channel műsorán

2017. április 18. - emTV.hu

paramount.jpg ​Vajon Flint kapitány és Silver elérik, hogy Nassau ellenálljon, vagy elvesztik hatalmukat és legénységüket a harcok során? Az Emmy-díjas kalóztörténet negyedik évadában véres összecsapásokból és erotikus jelenetekből sem lesz hiány! A Fekete vitorlák utolsó évadában a minden titokra fény derül.

Bosszú és titkok szövik át a többszörös Emmy-díjas sorozat cselekményét, amelyeknek köszönhetően a befejező részekben az izgalom a tetőfokára hág. Az évad rögtön egy hatalmas vereséggel kezdődik. Már az első epizódban rengeteg kalóz esik el és Silver (Luke Arnold, magyar hangja: Debreczeni Csaba) élete is veszélybe kerül, amikor az óceán mélyére sodródik. Silver és Flint kapitány (Toby Stephens. magyar hangja: Kőszegi Ákos) együttműködésre kényszerül egy egymás ellen vívott párbaj után annak érdekében, hogy megmentsék legénységüket.

John Silvernek hihetetlen karakterfejlődése már önmagában megérné, hogy a Paramount Channel műsorán végigkövessük a negyedik évadot, de a romantikus szálak is egyre jobban kibontakoznak és fény derül a Hannah New által játszott karakter, Eleanor (Nemes Takách Kata) furcsa viselkedésének okára is.

A sorozat vezető producere és társkészítője, Jonathan E. Steinberg elmondta, hogy bár nehéz döntés volt, de ez az évad lesz az utolsó, amelynek viszont jobb befejezést el sem tudtak volna képzelni. Minden kérdésre választ kapunk az utolsó részekben, de aki mégsem tud betelni a történettel, az a Kincses Szigetből megtudhatja, mi történt ezután.

Fekete vitorlák IV premier
április 20. csütörtök 23:00
Paramount Channel

emTV.hu // a Red Lemon Media közleménye alapján

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6412434997
süti beállítások módosítása