Üdv az emTV.hu-n!

kapcsolat_2.jpg
szajbarago_kulonora.jpg
archiv_szinesz_interjuk_1.jpg
csatornahang_adatbazis_2.jpg
facebook_1.jpg

Posztajánló

urszekerek.jpg
sgo_trailer.jpg

std_trailer4.jpg
1.jpg

Hirdetés

Partnerek / Barátok

mti.jpg
zzepg.jpg
jooble1.jpg
hirkuthu.jpg
radiosite.jpg
dtvnews.jpg
musorvizio.jpg

fb.com/emTV.hu

R-TECH számtech / biztech

rtech_logo.jpg

tvmustra.hu

zzEPG

zzepg_200.jpg

Szeretjük a Magyar Szinkront

szinkron.jpg

Feedek

Érkezik a kalózsorozat befejező évada

Fekete Vitorlák országos évadpremier a Paramount Channel műsorán

emTV // 2017.04.18. / 17:15

paramount.jpg ​Vajon Flint kapitány és Silver elérik, hogy Nassau ellenálljon, vagy elvesztik hatalmukat és legénységüket a harcok során? Az Emmy-díjas kalóztörténet negyedik évadában véres összecsapásokból és erotikus jelenetekből sem lesz hiány! A Fekete vitorlák utolsó évadában a minden titokra fény derül.

Bosszú és titkok szövik át a többszörös Emmy-díjas sorozat cselekményét, amelyeknek köszönhetően a befejező részekben az izgalom a tetőfokára hág. Az évad rögtön egy hatalmas vereséggel kezdődik. Már az első epizódban rengeteg kalóz esik el és Silver (Luke Arnold, magyar hangja: Debreczeni Csaba) élete is veszélybe kerül, amikor az óceán mélyére sodródik. Silver és Flint kapitány (Toby Stephens. magyar hangja: Kőszegi Ákos) együttműködésre kényszerül egy egymás ellen vívott párbaj után annak érdekében, hogy megmentsék legénységüket.

John Silvernek hihetetlen karakterfejlődése már önmagában megérné, hogy a Paramount Channel műsorán végigkövessük a negyedik évadot, de a romantikus szálak is egyre jobban kibontakoznak és fény derül a Hannah New által játszott karakter, Eleanor (Nemes Takách Kata) furcsa viselkedésének okára is.

A sorozat vezető producere és társkészítője, Jonathan E. Steinberg elmondta, hogy bár nehéz döntés volt, de ez az évad lesz az utolsó, amelynek viszont jobb befejezést el sem tudtak volna képzelni. Minden kérdésre választ kapunk az utolsó részekben, de aki mégsem tud betelni a történettel, az a Kincses Szigetből megtudhatja, mi történt ezután.

Fekete vitorlák IV premier
április 20. csütörtök 23:00
Paramount Channel

emTV.hu // a Red Lemon Media közleménye alapján

zzepg.jpg

cimkék: Premier Paramount Channel Fekete vitorlák