Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jáksó László lett a Sláger FM kreatív igazgatója

A programozás mellett jut ideje igazgatni is

2017. május 15. - Ádám // emTV.hu

slager_fm.jpgRipost című műsora mellett Jáksó László vezeti a Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát. Jáksó korábban egyebek mellett a Danubius, majd a Class FM stábját erősítette. Tizenhat évig vezette a Heti Hetes című RTL műsort, illetve ő késztette az MTVA-s Marslakókat. Mostanság programozgat.

jakso_slager.jpg

Jáksó László minden bizonnyal egy polihisztor. A televíziós rendező- szerkesztő-műsorvezető szakot végzett rádiós pályafutását a Kossuth adón kezdte, onnan a Danubius rádióhoz igazolt, majd a Class FM-en folytatta. Ifjúsági műsort vezetett a Duna tévében, majd Csiszár Jenőt váltotta a Heti Hetes műsorvezetői székében. Volt házigazdája a Kész Átverés Show-nak, illetve ő narrálta a COOL tévé Hungarikum című, sokat vitatott 2005-ös animációs sorozatát. 2010-ben kezdte üzemeltetni a Class FM weboldalát, és egy nemrég megjelent interjúból kiderült, hogy mostanában kibaszott jól keres a programozással.

De kibaszott jól keresett a tömegpusztító fegyvernek beillő, némi vergődés után 2012-ben megszűnt Marslakók című, a fikciót a valósággal ötvözni próbáló napi sorozat készítésével is, melynek ő volt a producere, és melyre az MTVA 841 millió forintot fizetett ki. Mindennek tetejébe idővel kiderült, hogy bár a kasza miatt az állami média kitett ötmillió forintot a gyártó cégnek arra, hogy kártalanítsák a már lekötött színészeket, három évvel ezelőtt a széria egyik szereplője Boronyák Gergely azt mondta az Átlátszónak, egy kanyi lelépési pénzt sem kaptak. Hogy hová lett a zseton, azt máig sem tudni. Talán elvitték az ufók.

Jáksó a Marslakók bukása miatt egyébként érezhetően az Index.hu újságíróját, Sixx-et tartja felelősnek, legalább is nem tud megbékélni vele. A kormány seggét csontig nyaló Ripost című online (és nyomtatott és tévés) magazin azonos című rádiós műsorában rendre újra és újra beszól a comment:com bloggerének.

Jáksó László lett a Sláger FM kreatív igazgatója. Gratulálunk!

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4512506099
süti beállítások módosítása