Üdv az emTV.hu-n!

kapcsolat_2.jpg
szajbarago_kulonora.jpg
archiv_szinesz_interjuk_1.jpg
csatornahang_adatbazis_2.jpg
facebook_1.jpg

Posztajánló

urszekerek.jpg
orville_sdcc17.jpg
sgo_trailer.jpg
std_trailer4.jpg
viacom_okt.jpg

Hirdetés

Partnerek / Barátok

mti.jpg
zzepg.jpg
jooble1.jpg
hirkuthu.jpg
radiosite.jpg
dtvnews.jpg
musorvizio.jpg

fb.com/emTV.hu

R-TECH számtech / biztech

rtech_logo.jpg

tvmustra.hu

zzEPG

zzepg_200.jpg

Szeretjük a Magyar Szinkront

szinkron.jpg

Feedek

Két és fél perc a Star Trek: Discovery-ből

Gyönyörű látványt, több epizódot és háttérműsort kapott a sorozat

Dave // emTV.hu // 2017.05.18. / 00:55

poen.jpgA CBS szerdán mutatta be őszi naptárát a hirdetőiknek, és ennek kapcsán egy közel két és fél perces first look trailert is közzétettek a Star Trek: Discovery-ről, mely az első a sorozattal kapcsolatos videós anyag a februári teaser óta. Lenyűgöző látvány, melyet Trek sorozatban még nem láthattunk.

Ahogy az elmúlt napokban egyre többet lehetett hallani, a CBS 2017/18-as sorozatévét beharangozó éves Upfront Presentation eseményen végre megkaptuk a várva várt hosszú előzetest, ami csaknem két és fél perces, és lenyűgöző bemutatót engedett a sorozat hangulatába. Bemutatja a főbb szereplőket, illetve nagyjából a történet alapszituációját, de legfőképpen a sorozattól elvárható látványvilágot, mely tényleg kompromisszummentes, és minden tekintetben megfelel a napjainkban elvárható minőségnek – akár még mozis nagyvásznon is! Egyébként íme a sorozat Netflixes promója is, magyar felirattal!

Az első rajongói tweetek nagy költségvetést sejtető, gyönyörű, magával ragadó, impozáns látványvilágról beszéltek, erről az előzetes megtekintésével meggyőződhetünk. Az Upfront Presentation szóbeli bejelentései tovább fokozták az ünnepi hangulatot az eseményt élőben követő közösségi oldalakon: kiderült, a széria első évadát tizenháromról tizenöt epizódra hosszabbították! Emellett hetente jelentkezik majd a Talking Trek nevű kibeszélő talkshow, mely bizonyára az AMC-s Talking Dead élő aftershow-hoz hasonló formátum lesz.

Az idén ősszel az elsősorban a CBS All Access szolgáltatásban, illetve a Netflixen induló új Star Trek sorozat hivatalos plakátját ide kattintva láthatjátok!

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalt. További Star Trekkel kapcsolatos hírek és érdekességek az emTV.hu Űrszekerek, illetve a Star Trek Baráti Társaság oldalán!

emTV.hu // CBS

urszekerek.jpg

cimkék: CBS Promó Netflix Star Trek: Discovery