Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gyereknapi promó a Paramount Channeltől

Nickelodeon játszóházzal startol az idei LEGO Store Show

2017. május 27. - emTV.hu

paramount.jpgKülönleges videót készített gyereknapra a Paramount Channel! A videóban gyerekek kérik fel többek között Meg Ryant, Meryl Streepet, Kate Winsletet, Jim Carreyt és Robert De Nirot is, hogy egy napra adják át nekik a terepet a filmcsatorna műsorán. Ezen felül lesz LEGO Show és Nickelodeon játszóház is!

"A promó készítésének minden percét élveztük, hiszen kicsit mi is újra átélhettük gyerekkorunk kedvenc filmes pillanatait. Gyerekeknek alkotni pedig mindig külön élmény" – értettek egyet Bonta Luca és Bouandel Doraya, a Paramount Channel promó producerei, akik a vidám videó vágásáért feleltek.

Szintén a gyerekek nagy örömére a Nickelodeon népszerű mesehőseivel tér vissza az év nagyszabású LEGO eseménye a Millenárisra! Jövő hétvégén (június 3-4.) kicsik és nagyok is önfeledten építhetnek, sportolhatnak és akár SpongyaBobbal és a Mancs őrjárat kutyáival is játszhatnak.

Az eseményen a legkisebbek számos tematikus építőasztalon próbálhatják ki magukat, de a nagyobbaknak is lehetősége nyílik a kibontakozásra: megismerkedhetnek a robotprogramozás alapjaival és változatos terepasztalokon játszva válhatnak mindenre elszánt építőmesterekké. Az idei rendezvényen a gyerekek kedvenc focistáikkal és kézilabdázóikkal is találkozhatnak, sőt mi több, ők maguk is bajnokká válhatnak, ha teljesítik a verseny minden állomását. További részletek itt!

Gyereknap
május 28. vasárnap
9:15 Jancsi és Juliska
13:15 Csingiling
14:50 Csingiling és az elveszett kincs
16:25 Csingiling és a nagy tündérmentés
18:00 Paulie
20:00 A Spiderwick krónikák
Paramount Channel

emTV.hu // Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6012544191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása