Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma indul a Mike & Molly ötödik évada

Hollywood kedvenc komikájából sosem elég

2017. május 31. - Ádám // emTV.hu

comedy_central.jpgEgy ideig a délutáni sávban volt látható, majd tavaly év elején a Comedy Central átalakította a programot és a Mike and Mollytlanítás keretén belül elpakolta a sorozatot. Aki szerette, az most örülhet, hiszen itthon eddig nem látott részekkel, az ötödik évaddal tér vissza, méghozzá főműsoridőben.

A Mike és Molly hűséges nézői az első randitól az esküvőn át követhették nyomon a szórakoztató duó sorsát, aki pedig lemaradt, az hamarosan pótolhatja, hiszen mint azt a csatornától megtudtam, júliustól reggelenként újranézheti az első négy évadot. Ezzel kapcsolatban még fontos megemlíteni, hogy a ma startoló ötödik szezont követően az utolsó, hatodik évad is adásba kerül majd a Comedy Central képernyőjén, de ne szaladjunk ennyire előre!

A Melissa McCarthy (Szívek szállodája, Szellemirtók) nevével fémjelzett sorozat itthon még nem látott részei új kalandokkal várja a szénhidrátok és őrült rokonaik ellen egyesült erővel harcoló szerelmesek rajongóit. Az anonim zugevők gyűlésén egymásra találó temperamentumos tanárnő és aranyszívű rendőr számára hamar kiderült, nem csak a pite iránti szenvedélyük köti össze őket.

Bár a házasság sem habostorta – főleg, ha az ifjú pár az ara lökött családjával él egy fedél alatt –, Mike és Molly változó sikerrel, de annál több humorral veszik a kilók és a chicagói mindennapok állította akadályokat. A teltkarcsú pár rajongóinak pedig a két Emmy-díjjal is kitüntetett vígjátéksorozat következő évada sem fog csalódást okozni. A magyar hangok tekintetében úgy tudjuk sincs változás.

A sziporkázó poénokra a női címszereplőt alakító Melissa McCarthy személye is garancia. Ráadásul a Szívek szállodája bolondos szakácsaként hírnevet szerzett, és mára Hollywood első számú női nevettetőjeként számon tartott komika a sorozat századik epizódját rendezőként is jegyzi. És hogy milyen fordulatokat tartogat a jubileumi adás, túljut-e az alkotói válságon a tanítónéniből íróvá avanzsált Molly, miért nem jó ötlet magunkkal vinni pletykás hitestársainkat a horgászhétvégére vagy éppen letartóztatni a saját anyósunkat? A Comedy Central műsorán kiderül!

Mike és Molly V premier
május 31. szerda 21:30
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media // Viacom

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7012554563
süti beállítások módosítása