Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az HBO júliusi újdonságai

Az HBO és az HBO3 bemutatói

2017. június 11. - Ádám // emTV.hu

hbo.jpgA Trónok harcán kívül más izgalmas premier is lesz az HBO műsorán a következő hónapban. Több folytatás is érkezik, mint az Angie Tribeca, a Bizonytalan, vagy éppen a Nagypályások, de jön a tavalyi év egyik legizgalmasabb sorozata, a The Girlfriend Experience is! Nézzük.

the_girlfriend_experience.jpg

A Klikk (Clique) című sorozat nem a kattintásról, hanem két, egyetemi éveiket megkezdő barátnőről szól, akik közül az egyik szeretne bekerülni az alfa-lányok klikkjébe, míg a másik egyre magányosabbá válik. A brit sorozatot a Skins egyik írója készítette, az HBO3 pedig július 1-től tűzi műsorára.

Az Angie Tribeca nem régen indult a Comedy Centralon is, de az HBO3-ra július 2-án már a harmadik szezon érkezik! A TBS elborult sorozatát mindazoknak ajánlom, akik szeretik a klasszikus paródiafilmeket, mint amilyen például a Csupaszt pisztoly is.

Nagyjából egy hónapja rendelte be a Hulu A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale) című utópisztikus sorozat következő évadát, mely egy olyan Amerikát mutat meg, melyben a férfiak legyőzték a nőket. Minden hatalom a férfiak kezében összpontosul, a nők meg minden jogukat elveszítik. A flasbackek sokaságával operáló széria első évada július 7-étől látható az HBO műsorán.

A Trónok harcát (Game of Thrones) azt hiszem nem kell magyaráznom, egy ideje már tudjuk, július 17-én érkezik az új évad az HBO-ra.

A viszony (The Affair) című gyilkossággal fűszerezett párkapcsolati dráma kissé hullámzó első szezonja július 13-tól látható az HBO3 műsorán.

A Starz tavalyi újonca az július 19-én érkezik az HBO3-ra. A The Girlfriend Experience című thriller széria alapsztorija nagyjából annyi, hogy van egy joghallgató lány, aki attól fél, hogy szociopata, miközben escortozik, és egy menő jogi cég gyakornoka. (E poszt írásakor a sorozat magyar címe még nem ismert.)

Végezetül pedig július 24-én két folytatás érkezik; a Bizonytalan (Insecure) második, valamint a Nagypályások (Ballers) harmadik évada az HBO-ra.

emTV.hu // Gyerek-világ // fotó: Starz "The Girlfriend Experience"

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr712585095
süti beállítások módosítása