Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Star Trek jellegű történetek Seth MacFarlane sorozatában

Brannon Braga, a széria executive producere nyilatkozott a témában

2017. július 12. - emTV.hu

fox.jpgA Star Trek által inspirált közelgő sci-fi sorozat, a The Orville executive producere, és Star Trek veterán, Brannon Braga Twitteren fejtette ki, mennyire hiányzott neki ez a fajta történetmesélés, amit a The Orville-ben csinálnak. Seth MacFarlane új sorozata inkább lesz Star Trek, mint Futurama.

Seth MacFarlane, Braga és a stáb a San Diego-i Comic Conon is jelen lesznek, az Orville előadás július 22-én, szombaton, ottani idő szerint 16:15-kor kezdődik. A The Orville egy olyan sci-fi sorozat lesz, ami négyszáz évvel később, a jövőben játszódik és a USS Orville űrhajó útját követi nyomon, amint emberek és idegenek felfedezik a galaxist.

A scifi komédia zenéjét a kilencszeres Emmy-díjas és és kétszeres Oscar jelölt Bruce Broughton és Joel McNeely szerzi, és hetvenöt fős zenekar játssza majd.

MacFarlene Twitteren megosztott egy képet , ami igencsak hasonlít a Star Trek replikátoraira, ez talán egy újabb tisztelgés Az új nemzedék (TNG) és a USS Enterprise-D csillagbárja (Ten Forward) előtt. Már csak Whoopi Goldberg hiányzik.

Brannon Bragáról bővebben ebben a posztban olvashatsz, a sorozatról előzőleg itt írtunk!

emTV.hu összeállítás // írta: Ida és Dave

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1312660083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása