Üdv az emTV.hu-n!

kapcsolat_2.jpg
szajbarago_kulonora.jpg
archiv_szinesz_interjuk_1.jpg
csatornahang_adatbazis_2.jpg
facebook_1.jpg

Posztajánló

urszekerek.jpg
orville_sdcc17.jpg
sgo_trailer.jpg
std_trailer4.jpg
viacom_okt.jpg

Hirdetés

Partnerek / Barátok

mti.jpg
zzepg.jpg
jooble1.jpg
hirkuthu.jpg
radiosite.jpg
dtvnews.jpg
musorvizio.jpg

fb.com/emTV.hu

R-TECH számtech / biztech

rtech_logo.jpg

tvmustra.hu

zzEPG

zzepg_200.jpg

Szeretjük a Magyar Szinkront

szinkron.jpg

Feedek

Tom Cruise-zal nyit Budapesten a Paramount Nyári Mozi

Jövő kedden folytatódik a filmcsatorna szabadtéri vetítéssorozata

emTV // 2017.08.11. / 10:00

paramount.jpgA csatorna nyári szabadtéri vetítéssorozata a Budapest Parkba költözik! A nézők elsőként augusztus 15-én, a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gunt láthatják. A résztvevők belebújhatnak a film pilótáinak szerelésébe, illetve kipróbálhatják a helyszínen felállított repülőgép-szimulátort.

siofoki_paramount_nyari_mozi.jpg

A siófoki és balatonfenyvesi helyszínek után a Budapest Parkba költözik a Paramount Channel nyári szabadtéri vetítéssorozata, méghozzá az utóbbi három évtized legkiemelkedőbb hollywoodi filmjeivel! A balatoni helyszínek után augusztus 15-től keddenként, öt héten át hollywoodi kasszasikereket vetítenek a Budapest Parkban. Elsőként a nyolcvanas évek egyik kultuszfilmjét, a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gunt, amely annak idején nemcsak a vadászpilótákat és a vagány Aviator napszemüvegeket tette népszerűvé, de olyan klasszikus slágereket adott a világnak, mint a Take My Breath Away vagy a Danger Zone. A vetítés garantáltan több lesz, mint egy szimpla filmes élmény, hiszen a résztvevők egy fotó erejéig a film pilótáinak szerelésébe is belebújhatnak, illetve kipróbálhatják a helyszínen felállított repülőgép-szimulátort.

A második héten a csavaros thrillerek egyik legjobbika, az 1995-ös Közönséges bűnözők következik. Ez az a mozi, amely a zseniális Kevin Spacey számára meghozta az első Oscar-díját, de a produkciót Benicio del Toro, Chazz Palminteri vagy Gabriel Byrne alakítása miatt is érdemes végig izgulni. Illetve aki szeretné látni a legendás jelenetet, amikor egy összeégett dokkmunkás magyarul hebegi el, hogy "Láttam az ördögöt! Láttam a Keyser Sözét!", az se hagyja ki a filmet!

A hónap utolsó kedd estéjén vidámabb vizekre evez a Paramount nyári mozi; Hollywood egyik legsikeresebb zenés filmje, az Olivia-Newton John és John Travolta remek párosával megspékelt Grease, illetve a világhírű slágerek hozzák lázba a szabad ég alá vágyó filmrajongókat. A hajzselé és pöttyös szoknya élmény itt is garantált: a fanatikus Grease rajongók, illetve a vállalkozó kedvű nézők korhű ruhákban örökíthetik meg magukat a tematikához kialakított fotófalnál.

Szeptember első hetében az Olasz melóval folytatódik a vetítéssorozat. A 2003-as akciókrimi olyan nevekkel garantálja az önfeledt szórakozást és életre szóló élményt, mint Charlize Theron, Edward Norton, Jason Statham, Mark Wahlberg, Mos Def, vagy Donald Sutherland. A nyarat a Trópusi vihar című akciókomédia zárja, szeptember 12-én. Ben Stiller, Jack Black és az afroamerikainak maszkírozott, furcsa akcentusú Robert Downey Jr. egy dzsungelben összezárva menekül a rájuk támadó gerillák elől, miközben eredeti céljukat is szeretnék megvalósítani: leforgatni minden idők egyik legrealisztikusabb háborús moziját.

Paramount Nyári Mozi a Budapest Parkban
augusztus 15. 20:00: Top Gun
augusztus 22. 21:00: Közönséges bűnözők
augusztus 29. 20:00: Grease
szeptember 5. 21:00: Az olasz meló
szeptember 12. 21:00: Trópusi vihar

Budapest Park (1095 Budapest, Soroksári út 60.)
A belépés díjtalan!

emTV.hu // Red Lemon Media

cimkék: Budapest Park Paramount Channel Paramount Nyári Mozi