Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újabb hazai híresség vállalta be, hogy szarrá szívassák

Ganxsta Zolee-t égetik a Roast új epizódjában

2017. augusztus 13. - emTV.hu

Nagy Feró után újabb hazai híresség vállalta be, hogy a piacvezető kereskedelmi csatornán, az RTL Klubon égessék az USA-ban óriási népszerűségnek örvendő Roast műsor keretei között. A célkeresztben ezúttal is egy vagány döglégy rocker-rapper lesz: Ganxsta Zolee.

Öt év kihagyással vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast, ráadásul hosszú idő után most lesz újra főműsoridőben 18-as karikával látható tartalom a piacvezető kereskedelmi csatornán.

A roast műfaj egyébként a stand up comedy kistestvére, lényege, hogy egy-egy közismert személyiséget szeretetből atomjaira szednek szét más hírességek. A tengeren túlon évtizedes hagyománnyal bíró műfajban olyan sztárok járták meg önként a poklot, mint a jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump, Frank Sinatra, Quentin Tarantino, Pamela Anderson, Charlie Sheen vagy éppen Justin Bieber. Utóbbit idehaza is láthattuk.

A roastmester, vagyis Kovács András Péter vezetésével az égetők persze nemcsak a célszemélyt, hanem egymást is megtalálják, így cinkelésben, savazásban, odapörkölésben abszolút nem lesz hiány, annak ellenére, hogy mottójuk a csak azt égesd, akit szeretsz lesz.

Ganxsta Zolee munkássága előtt olyan pörkölőművészek tisztelegnek majd, mint a Showder Klub humoristái, Kiss Ádám, Dombóvári István, Kormos Anett, Benk Dénes. De égetni fog Hajós András, Hajdú Péter és a Story Extra műsorvezetője, Szabó Zsófi is.

Az új Roast szeptember 2-án, este 22 órától lesz látható az RTL Klubon, melyből néhány részlet már most bemutatja, mire számíthatGanxstaZoleeHajdú Pétertől, Hajós Andrástól, Dombóvári Istvántól, Kiss Ádámtól vagy éppen Benk Dénestől.

Roast premier
szeptember 2, szombat 22:00
RTL Klub

emTV.hu // M-RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr912745798
süti beállítások módosítása