Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bemutatkozik a Sony Max és a Sony Movie Channel

Október 3-án átalakul az AXN White és az AXN Black

2017. augusztus 31. - emTV.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, október 3-án megszűnik az AXN White és az AXN Black, helyét a Sony Max és a Sony Movie Channel veszi át. Míg előbbi a valóságshow-kkal, főzőműsorokkal, romantikus vígjátékokkal, csajos szitkomokkal és erős női karakterekre építő dráma és krimi sorozatokkal a fiatalos, női közönséget szólítja meg, utóbbi igyekszik maximális moziélményt nyújtani, kiegészítve ezt a népszerű filmek minőségi sorozat feldolgozásaival. A tovább mögött elmondjuk mire számíthattok a csatornák kínálatában, illetve megmutatjuk az új csatornák bemutatkozó videóit is!

adam_keresi_evat.jpg

A világ egyik legnagyobb szórakoztató márkája és tartalomgyártója újrapozícionálja csatornáit és a régióban elsőként elhozza a Sony csatornamárkákat a magyar nézőknek. A fiatalos női célcsoport igényeit kielégítő Sony Max és a filmes tartalmakat kínáló Sony Movie Channel elindítása a Közép-európai Sony Pictures Television Networks hosszú távú beruházási stratégiájának része a régióban.

A Sony Max-on láthatják a nézők az Anyaság túlsúlyban (American Housewife) első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól (This Is Us) második szezonját. Az ősz folyamán képernyőre kerül a Szex és New York (Sex and the City), Az élet csajos oldala (2 Broke Girls), a Jóbarátok (Friends), a Will & Grace, a Downton Abbey, Az uralkodónő (Reign) és az Outlander – Az idegen, de érkezik még a Ne bízz a 23-asban lakó p-ában! (The B---- In Apt 23) című vígjátéksorozat, valamint az egyik leghíresebb török színésznő, Beren Saat főszereplésével A bosszú (Intikam) című török széria is. A gasztroműsorok kedvelőinek örömére, a csatorna elhozza a Masterchef Junior és a Sütimester új szezonjait.

A csatornán debütál a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal második évada, de ezen kívül érkezik az Exek az édenben, az Ádám keresi Évát és a Lakástalkshow ismétlése is.

A Sony Movie Channel  műsorán láthatjuk a Men in Black – Sötét zsaruk, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? és a Jumanji című filmeket, de jön a Gladiátor Russell Crowe-val, a Charlie Wilson háborúja (Charlie Wilson's War) Tom Hanks-szel, az Azonosság (Identity) John Cusack főszereplésével, A John Malkovich menet (Being John Malkovich), valamint a Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goat) sztárparádéja és még sok-sok kedvenc, ami újra és újra leülteti az embert a tévé elé.

Kizárólag a csatornán lesz látható idén ősszel a Hannibal a hátborzongató Dr. Lecterrel, az Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Daw) a Gecko testvérekkel, valamint a Bates Motel, amely a Psycho című kultikus filmhez kapcsolódik és a Damien: A sátán kegyeltje (Damien) című széria, ami az Ómen című horrorfilm kiterjesztése.

Tehát Sony Max és Sony Movie Channel október 3-tól az AXN Wite és az AXN Black helyén!

emTV.hu // Eurolex // fotó: Szőke Richard (Viasat3)

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2612794358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása