Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új évaddal folytatódik Jason Priestley sorozata

2017. szeptember 08. - emTV.hu

Jason Priestley-t a Beverly Hills 90210 sorozat Brendonjaként ismerte meg a világ. A jóképű színész azóta számos műsorban szerepelt, valamint rendezőként és producerként is több sorozaton dolgozott. Legutóbbi főszerepét az Éber szemek (Private Eyes) című szériában kapta, ahol Matt Shade egykori hokijátékost alakítja, akinek élete teljes fordulatot vesz, miután csatlakozik Angie Everett magánnyomozóhoz. Ketten furcsa párost alkotnak és sokszor még egymással is megküzdenek, de a céljuk ugyanaz: a rendőrség előtt egy lépéssel járva felderíteni a rejtélyes bűnügyeket. A sorozat a második évaddal folytatódik a FOX műsorán!

jason_priestley_eber_szemek.jpg

A második évadra Matt és Angie (Cindy Sampson) összecsiszolódtak, és partnerségük eredménye egy virágzó vállalkozás lett, amely új asszisztenssel, Zoéval bővül. Zoe (Samantha Wan) olykor villámhárítóként is működik a két eltérő habitusú ember között. Az új évadban további bonyodalmat okoz, hogy Shade (Barry Flatman) randevúzni kezd egy ügyféllel, így magánéletének változásai a munkájára is kihatnak.

Az évad első részét Jason Priestley rendezőként is jegyzi. Az epizód az autóversenyzés világába kalauzolja a nézőket, melyet Priestley nagyon jól ismer, hiszen ő maga is hosszú éveken keresztül versenyzett. A színész a felvételek után azt nyilatkozta, fantasztikus érzés volt számára a produkcióval visszatérni a kanadai Mosport International Raceway pályára, ahol korábban versenyzőként is gyakran megfordult.

Éber szemek II premier
szeptember 14. csütörtök 21:00
FOX

emTV.hu // FIC

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8112811652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása