Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap érkezik A visszatérők harmadik évada

2017. október 04. - emTV.hu

Ahogy azt az emTV.hu-n elsőként megírtuk, október 5-től minden hétköznap este kilenctől új részekkel jelentkezik A visszatérők (The 100) az RTL Spike-on. Az amerikai posztapokaliptikus sci-fi sorozat még több izgalmat és rejtélyt ígér. A kedvenc karakterek mellé most újakkal is bővül a szereplőgárda, valamint azt is megtudhatjuk, mi történt pontosan kilencvenhét évvel ezelőtt. Kár lenne kihagyni, ugyanis a történet teljesen új fordulatot vesz!

a_visszaterok_s3.JPEG

A népszerű széria ott folytatódik, ahol az előző szezonban abbamaradt. Miután sikerült leszámolni a Weather-hegy okozta fenyegetéssel, mindenki úgy véli, ideje békét kötni. Ám ez persze közel sem ilyen egyszerű. Az égiek próbálnak berendezkedni, normális életet létrehozni régi-új otthonukon, a Földön. Ám az őslakókkal egyáltalán nem biztos, hogy minden zökkenőmentes lesz. Főleg nem Lexa árulása után. De vajon Clarke rendbe tudja hozni a dolgokat? Az újonnan épült Árkádiában nem lesz egyszerű. Tovább követhetjük Kane, Abby és Jaha történetét, akiknek egy belső fenyegetéssel is szembe kell majd nézniük.

A harmadik évad az új szereplők mellett egy új szállal is gazdagodik. Rengeteg kérdésre kapunk majd választ. Többek között arra is, mi történt a Földdel kilencvenhét évvel ezelőtt, ami miatt el kellett hagyniuk az embereknek. Hogy pontosan kik is a földiek néven ismert bolygólakók, és hogyan élték túl a katasztrófát? Egy mesterséges intelligenciával, A.L.I.E.-val is megismerkedhetünk, de ki is ő és pontosan mik a szándékai? A visszatérők harmdik évadja erre is választ ad! Újabb küzdelmek, még több fenyegetés és legyűrésre váró akadály várja a sorozat rajongóit.

A visszatérők III premier
október 5. csütörtök 21:00 (további epizódok: hétköznap 21:00)
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2412927179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása