Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A digitális térben erősít és új csatornákat indít az RTL Magyarország

2017. október 26. - emTV.hu

Kiderült mit takar az RTL Magyarország korábban már beharangozott digitális fejlesztése: a Total Video Stratégia jegyében szeretnének kilépni a lineáris műsorszolgáltatás keretei közül, ezzel azonos szintre emelve a médiavállalat különféle platformokon megjelenő tartalmait.

rtl_most_illusztracio.jpg

Vidus Gabriella, a társaság vezérigazgatója a Brandfesztivál csütörtöki napján mutatta be az RTL digitális jövőjét: Januártól már a megújult az RTL Most várja a felhasználókat, melyen az RTL Klub, az RTLII, a COOL és az RTL Gold csatornák műsorai, és a kifejezetten online-ra gyártott kontentek mellett élő streamek és további natív tartalom is megtalálható lesz.

Emellett Kids néven gyerekcsatorna is indul az RTL Moston, mely nem csak az RTL csatornáin látható releváns műsorokat gyűjti egybe, hanem megtalálható lesznek rajta a kifejezetten erre a platformra készített rajzfilmek és egyéb tartalmak is.

A közeljövőben további három virtuális csatornát indítanak. Ezek tematikája nem ismerte, de a Médiapiac úgy tudja, lesz köztük egy férfiakat célzó szóló adó és egy humorcsatorna is.

Az RTL Most a megújulást követően is marad regisztrációhoz kötött ingyenes platform.

emTV.hu // Médiapiac // képünk illusztráció

kapcsolat_head.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2813087636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása