Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mikike a családját, Pumped Gabo a telefonját hiányolja majd a legjobban

Ma indul a Celeb vagyok, ments ki innen! – a sajtótájékoztatón jártunk

2017. november 27. - Ádám // emTV.hu

Az RTL Klub mindent bedobott, hogy minél nagyobb felhajtás legyen a ma este startoló Celeb vagyok, ments ki innen! körül. Mivel a TV2, a Rádió1, és még egy tonnányi médiapiaci és egyéb vállalkozás tulajdonosa, Andy Vajna annak ellenére sem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit, hogy a piacvezető RTL mindent megtett annak érdekében, hogy a rádió Balázsék című reggeli műsorát a helyszínről készíthesse a népszerű páros, a csatorna kénytelen volt új arcokat választani. Végül a Reggeli, és a tegnap véget ért X-Faktor műsorvezetőjére Kiss Ramónára, és az egyik mentorra, Puskás Petire bízták a feladatot. A Barátok közt egykori Zsófija már egy ideje a dzsungelben van, őt a tehetségkutató fináléjában Istenes Bence helyettesítette. A bő másfél hete tartott sajtótájékoztatón Ramóna és Peti viszont még együtt mutatták be az ötödik évad szereplőit.

A játékosok között nincsenek ismeretlen nevek: Anger Zsolt színész; Pintér Tibor színész, korábban motoros rendőr és Julcsi lovagja; Herczeg Zoltán divattervező; Kabát Péter futballista, korábbi Nyerő páros szereplő; Cicciolina volt pornószínésznő, politikus; Köllő Babett a Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorából, az Éjjel-nappal Budapest Alexája, Koholák Szandra; Fisher Klaudia a Survivorből; Tóth Andi korábbi X-Faktor győztes; Wossala Rozina A Konyhafőnök, Lukács Mikike a Reggeli műsorvezetője, korábbi Nyerő páros szereplő, valamint Szabó Gábor, alias Pumped Gabo, korábbi Nyerő páros, illetve az RTL Spike Pumpedék című reality-jének szereplője, aki hamarosan indul a Budapest–Bamako-ralin, így egyfajta felkészülésként is tekint a Celeb vagyokra.

"Új közeg, új körülmények, sok mindenen keresztül fogunk menni. Kíváncsi vagyok, mit fog ez kihozni belőlem. Úgy gondolom, hogy bírni fogom, de ez önmagam számára is egy próba, hogy mennyire vagyok faszagyerek.

A legjobban a barátnőm, Luna fog hiányozni, és a telefonom... A telefonom nagyon fog! Huszonnégy órából huszonnégyben a kezemben van, állandóan nyomogatom. Talán erről jó lesz kicsit leszakadni most. Szerintem jót fog tenni. Anyukámék is hiányoznak majd, és az autóm is.

Mikinek mindig örülök, ha találkozunk, őt csipázom nagyon. A többieket látásból ismerem. Most még mindenki próbál barátkozni a másikkal, aztán majd meglátjuk mi lesz a dzsungelben"

– mondta Gabo, akivel legutoljára nyáron, a Pumpedék utolsó siófoki forgatási napján beszélgettünk.

"Számomra a család, a gyermekem és a feleségem hiánya lesz a legnehezebb, illetve az információhiány, de Anna örömmel engedett el. Lehet titokban még egy kicsit boldog is volt, hogy végre egy hónapig távol leszek, és ki tudja élni magát otthon a gyermeknevelés terén"

– kezdi Lukács Miki, mikor őt kérdezem arról, hogy mi hiányzik majd a legjobban a dzsungelben, és akinek ez az eddigi legtöbb idő, amit a családja nélkül tölt.

"Hírfüggő vagyok, és amikor az embert nem érik ingerek a külvilágból, nagyon rossz. Nem tudom például, hogy kitört-e a harmadik, vagy azóta már a negyedik világháború... hogy esetleg lemondott-e Trump és valami kurta-furcsa okból Mr. Bean került az Amerikai Egyesült Államok elnökének székébe. Ha ezeket nem tudom, akkor rosszabbul érzem magam.

Amikor korábban láttam a műsort, azt gondoltam, hogy az életem árán sem vennék részt ilyesmiben, hiszen én vagyok a legrosszabb alany. Nem megyek magasba, nem ugrom le sehonnan, és egyébként sem bírom az éhezést. Azóta annyi változott, hogy a GYES után picit átformálódott a világ, ezért úgy voltam vele, hogy itt az idő, hogy utazzak és üdüljek egy jót a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben"

– nevet, majd hozzáteszi:

"Nem szeretném megbolondítani a társaimat. Az első napokban inkább háttérbe vonulok, csak mint megfigyelő veszek részt az akcióban, és igyekszem kulturáltan viselkedni."

Celeb vagyok, ments ki innen! V premier
november 27. hétfő 18:55
RTL Klub

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9213397411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása