Új logót és promó videót kapott a Star Trek: Discovery

2017. január 31. 20:20 - emTV

Felvételek a forgatásról és a kapitányi szék

Nemrég új logót, most pedig új promó videót kapott a Star Trek: Discovery, melyet alig egy hete kezdtek el forgatni a torontói Pinewood stúdió hatalmas, egyben Észak-Amerika legnagyobb műtermében. A napokban jelentették be a nyáron bemutatásra kerülő új sorozat kilencedik színészét.

Tovább
komment

Új szereplő a USS Discovery fedélzetén

2017. január 30. 19:30 - Ádám // emTV.hu

Immár kilenc fős a Star Trek: Discovery eddig nyilvánosságra szereplőgárdája

Emily Coutts-cal tovább bővült, így immár kilenc fős a Star Trek: Discovery eddig nyilvánosságra szereplőgárdája. A színésznő felbukkant az Osvárt Andrea főszereplésével készült A szállító tévésorozatban és a Bíborhegy című filmben. Karakterének neve még nem ismert, de pilótát fog alakítani.

Tovább
komment

A visszatérők egy izgalmas sorozat, csak a címe béna

2017. január 29. 16:05 - Ádám // emTV.hu

"Ha már többszáz embert kell megölnünk, akkor szabályosan tegyük"

Az RTL Spike indulásával a Sötét árvák mellett a nagyon béna magyar címmel futó The 100 is képernyőre került magyar szinkronnal, az elmúlt napokban pedig annyit vonatoztam, hogy sikerült megnéznem a sorozat eddigi, itthon bemutatott részeit, és meg kell mondjam, igencsak rákaptam.

Tovább
komment

Nyolc új részt készít a Netflix a Melegítőből

2017. január 28. 22:20 - Ádám // emTV.hu

Legyél Te is hetero!

A Netflixnek vannak arra tervei, hogy nyolc új epizódot készítsen a kétezres évek átalakító- showjából, a Melegítőből. A műsorban öt meleg férfi segített egy heteroszexuális társuknak rendbe hozni stílusát, külsejét, lakását, a sikeresebb csajozás érdekében. Tavasszal indulnak a forgatások.

Tovább
komment

A Reagan-merényletről készített filmet a NatGeo

2017. január 27. 05:05 - Ádám // emTV.hu

A Tim Matheson és Cynthia Nixon főszereplésével készült film magyar hangjai

Ronald Reagan alig két hónapja volt az USA elnöke, amikor egy fiatal merénylő többször is rálőtt, súlyosan megsebesítve a politikust. A Tim Matheson és Cynthia Nixon főszereplésével készült film az előzményeket, a legdrámaibb pillanatokat és a politikai következményeket mutatja be.

Tovább
komment

Néhány érdekesség a Sötét Árvákról

2017. január 24. 17:55 - emTV

Péntekenként új részekkel látható az Orphan Black

Sarah szemtanúja lesz egy rá megszólalásig hasonlító nő öngyilkosságának, majd rádöbben, hogy rajta kívül sok, genetikailag azonos egyed létezik, akik pont úgy néznek ki, mint ő, és akiket valaki megpróbál levadászni. Péntekenként új részekkel látható az RTL Spike legzseniálisabb sorozata.

Tovább
komment

LMBT hírességek mondtak köszönetet Obamának

2017. január 24. 01:50 - Ádám // emTV.hu

Neil Patrick Harris családja kimaxolja a cukiságot

Ellen DeGeneres nyíltan leszbikus színésznő és humorista összeállított egy videót arról, ahogy számtalan LMBT híresség, többek között Jim Parsons, Chris Colfer, Jesse Tyler Ferguson, illetve Neil Patrick Harris és családja köszönetet mond Barack Obamának, amiért annyit tett a közösségért.

Tovább
komment
Címkék: Obama LMBT Ellen

Műsorváltozások a nemzeti gyásznap miatt

2017. január 23. 14:15 - emTV

Többek között az MTVA, a TV2 és az RTL Spike is változtat

A veronai tragédia miatt szombaton este elmaradt A Dal, vasárnap pedig a Sztárban sztár +1 kicsi. Ma nemzeti gyásznap van, ezért változtak meg a csatornák logói, illetve lényeges műsorváltozások lesznek a Duna, a Duna World, az M3 csatornán, valamint a TV2-n, az RTL Spike-on és a VIVÁ-n.

Tovább
komment

A Telenor, a Telekom és a Vodafone is próbál segíteni

2017. január 21. 20:30 - emTV

Mindhárom szolgáltató kedvezményt ad

Szombatra virradó éjjel balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz Olaszországban. A Telenor, a Telekom és a Vodafone is próbál segíteni és felhívást tett közzé ügyfelei között. Mindhárom szolgáltató kedvezményt ad, de nem egységes módon és nem egységes ideig!

Tovább
komment

Elhunyt Miguel Ferrer

2017. január 20. 02:40 - Ádám // emTV.hu

Február 7-én lett volna hatvankét éves

Csütörtökön rákban elhunyt Miguel Ferrer. Az NCIS: Los Angeles színésze február 7-én lett volna hatvankét éves. George Clooney unokatestvérét láthatjuk még képernyőn, hiszen szerepel a Twin Peaks májusban induló új epizódjaiban. Számtalan filmben és sorozatban játszott és szinkronizált is.

Tovább
komment

Tovább csúszik a Star Trek: Discovery premiere

2017. január 19. 14:45 - Ádám // emTV.hu

A januári premierből május lett, most nyár

Úgy tudni, hogy a sorozat premierjét valószínűleg ismét elhalasztják, és a májusi bemutatóról is le kell mondanunk. Az ok, hogy a készítők inkább jobb, mint gyors munkára törekednek. Jó hír viszont, hogy James Frain személyében igazi sorozatveterán csatlakozik a szereplőgárdához.

Tovább
komment

55 éves lett Jim Carrey

2017. január 17. 09:00 - Ádám // emTV.hu

Sok a zűr az egykor jobb napokat is látott gumiarcú komikus körül

Jim Carrey-vel kapcsolatban leginkább Cathriona White öngyilkossága miatt cikkeznek. A lány családja azzal vádolja a színészt, hogy nemi betegséggel fertőzte meg, és ő a felelős a tragédiáért. A Paramount Channel három filmjével ünnepli az egykor jobb napokat is látott, ma ötvenöt éves színészt.

Tovább
komment