Művészi videó a Nike-tól

2017. február 27. 12:15 - emTV

Szokatlan videóval rukkolt elő a cég

A #WeBelieveInThePowerOfLove kampány részeként új, a Nike-tól szokatlan, a szerelem erejét középpontba helyező videóval rukkolt elő a cég. Luca Finotti munkája nem egybefüggő történetet mesél el, de nem sokban különbözik egy stilizált kliptől, mely művészien egyesíti az animációt az élő videóval.

Tovább
komment
Címkék: Nike Luca Finotti

Badár Sándor túlélési tanácsai ma este

2017. február 24. 17:50 - emTV

500 felesleges cucc: Badár Grylls tanácsai túrázóknak

A pálinka elengedhetetlen a világításhoz és a medvék elleni védekezéshez. Egy igazi kalandor minden eshetőségre felkészül. Vagy mégsem? Ma este kilenckor a Comedy Central műsorán Badár Sándor tévében még sosem látott önálló estjéből kiderül, hogyan is túrázik valójában a magyar.

Tovább
komment

"Bevállalja? Igen vagy nem?"

2017. február 24. 17:25 - dselmeczi

Álláspontunk a tegnap megjelentekkel kapcsolatban

Rengeteg megkeresést kaptunk Ádám kolléga tegnap este megjelent, nagy port kavart véleménye miatt. Ebben a posztíró egy történelmi áttekintés keretében foglalta össze a Viasat3 múltját és jelenét, arra keresve a választ, hogy mi történt az egykor jobb napokat is látott tévécsatorna presztízsével.

Tovább
komment
Címkék: Viasat3 AXN SPT

"Iszonyatosan viszket a bal herém. Három és fél hónapja"

2017. február 23. 22:25 - emTV

A Paramount mutatja be az Eszméletlen című fekete komédiaszériát

A rövidfilm kategóriában Oscar-díjra jelölt Mindenki rendezője, Deák Kristóf  egy újabb alkotással örvendezteti meg a közönséget. Elsőként ma, holnap és holnapután a Paramount Channel műsorán láthatják a nézők a frissen forgatott Eszméletlen című fekete komédiasorozat bemutatkozó epizódjait.

Tovább
komment

Olasz szitkom érkezik a Megamaxra

2017. február 23. 21:25 - emTV

Íme a Maggie és Bianca – Divatból jeles magyar hangjai

Maggie hatalmas álma válik valóra, mikor ösztöndíjat nyer a Milánói Divat Akadémiára. Bianca, az olasz divatmágnás lánya, szintén felvételt nyer. Kapcsolatuk viharosan indul, ám klassz csapattá alakulnak. Csatlakozik pár csoporttársuk is, akik szintén rajonganak a divatért és a zenéért.

Tovább
komment

Érkezik A mélység, íme a magyar hangok

2017. február 22. 14:05 - emTV

Tovább bővül a Minimax és a Megamax műsorkínálata

Majd kétszáz új epizóddal gazdagodik a Minimax és a Megamax repertoárja, az AMC ugyanis a kanadai DHX-től vásárolt új tartalmakkal turbózza a gyerekcsatornái műsorát. Elsőként a számos ausztrál díjra jelölt, A mélység című ausztrál-kanadai animációs sorozat érkezik szombaton kora este.

Tovább
komment

Az RTL elkaszálta a Heti Hetest

2017. február 22. 00:45 - Ádám // emTV.hu

Nem lesz több adás a "humor nagyágyúival"

Kedden este a Facebookon posztolta Para-Kovács Imre, hogy hivatalosan is vége a Heti Hetesnek, pedig a csatorna ígérete szerint márciusban újabb nyolc részre visszatért volna, és állítólag terveztek is a műsorral. Az 1999 szeptembere óta képernyőn lévő Heti Hetes megszűnése régóta kódolva volt.

Tovább
komment

Érkezik a Humans folytatása az AMC-re

2017. február 20. 13:25 - emTV

Drámai lesz a második évad

A szintetikus androidok a társadalom, a családok részei lettek. Az a feladatuk, hogy engedelmesen segítsék a családok mindennapjait, vezessék a háztartást, gondozzák az időseket, amire éppen szükség van. De néhány android kezd öntudatra ébredni. És mi történik, ha szabad akaratot kapnak?

Tovább
komment

Az Oscar-díjátadóra hangol a Paramount Channel

2017. február 20. 12:15 - emTV

Újabb tematikus hét a Viacom filmcsatornáján

A Paramount Channel már mától a szombati Oscar-díjátadóra hangol. Premier nem lesz, de a Viacom filmcsatornájának már ismert filmjei közül a korábbi években díjat nyert alkotások érkeznek a képernyőre, amelyeket magyar színészek, színésznők, filmrendezők és humoristák ajánlanak.

Tovább
komment

Agymenők Valentin-napja

2017. február 14. 14:20 - emTV

Sok minden változott a négy tudós szerelmi életében

A Comedy Central négy rövid, a szappanoperákra hajazó videóval ünnepli idén a szerelmet. Milyen lenne az Agymenők, ha egy telenovella lenne? Most kiderül. Ünnepeljünk együtt Penny és Leonard, Bernadette és Howard, Amy és Sheldon, Raj és Fahéj történeteivel. Érkeznek az Agymenő Szívügyek!

Tovább
komment