Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rainn Wilson a Star Trek: Discovery-ben

Harry Mudd, a huszonharmadik századi szélhámos szerepét játssza

2017. március 31. - emTV.hu

Rainn Wilson – aki Dwight Schrute karakterét alakította az NBC The Office című sorozatában – játssza Harry Mudd, a huszonharmadik századi szélhámos szerepét a Star Trek: Discovery-ben. Harcourt Fenton Mudd karaktere felbukkant többek között az eredeti és az animációs szériában is.

Tovább

Star Trek: Discovery panel az idei Comic-Conon?

Komoly prezentációt, akár külön panelt is várhatunk júliusban

Anthony Rapp, aki Stamets hadnagy szerepében az első nyíltan meleg állandó karakter lesz egy Trek sorozatban, pár napja egy interjúban elmondta: valószínűleg komoly prezentációt, akár külön panelt is várhatunk júliusban az idei Comic-Conon a Star Trek: Discovery stábjától.

Tovább

Leleplező doku készült az elhallgatott igazlátó duóról

Geszti Péter sem tudja, hol lenne ma Zsolt és Rezső nélkül

A magyar zeneipar legnagyobb, idegen háttérhatalmak által vezérelt összeesküvésére derít fényt a Comedy Central, mely leleplező dokut forgatott a nagy hatású, méltatlanul elhallgatott duó, Zsolt és Rezső, egy zenei őstehetség és egy buzgó igazlátó kettősének pályafutásáról.

Tovább

Anthony Rapp megtisztelve érzi magát szerepe miatt

Stamets hadnagy lesz az első nyíltan meleg állandó karakter egy Trek sorozatban

Eddig is találkozhattunk LGBTQ karakterekkel a Star Trek sorozatokban és filmekben: legutóbb például a John Cho által alakított Sulut láthattuk férjével és kislányukkal a Star Trek: Mindenen túl című mozifilmben, de bármilyen meglepő, említhetnénk Garakot is a Deep Space Nine című spin-offban.

Tovább

"Megfogod kicsit a farkam?"

Hétfőn indul az RTL Spike második saját gyártású műsora

Ha valamivel ki lehet űzni a világból, az egy putricelebekkel teledobált trash-reality, ám az első két epizód alapján a Pumpedék mégsem lett gempa. A sorozat amellett, hogy szórakoztató, jól rámutat arra is, hogy a badass külső mögött bizony ott rejlik a csóróság, miközben a valóságot is megmutatja.

Tovább

Vasárnap újra képernyőn a 2009-es Star Trek

"Jó kis hajó ez, itt zajlik az élet"

2009-ben mutatták be az úgynevezett Kelvin-idővonalon játszódó Star Trek filmek első részét, melyben újra viszontláthatjuk az Enterprise legendás legénységét, immáron új szereplőkkel. A sorozat első darabját, melyben Leonard Nimoy is feltűnik, most vasárnap is vetíti a Paramount Channel.

Tovább

Ma este érkezik Forrest MacNeil, az életkritikus

A sorozat magyar hangjainak listája a posztban

Milyen az, ha a filmek, az éttermek, a kortárs művészeti alkotások unalmas kritikái helyett valaki a nagybetűs Életet elemzi? Forrest MacNeil a hétköznapi ember ítélkező hozzáállását szakmai szintekre emelve szórakoztatja a Comedy Central nézőit az itthon még sosem látott sorozattal.

Tovább

Szinkronosok vendégeskednek ma a Sláger TV-n

Náray Erika és Kautzky Armand Bódiéknál

Náray Erika és Kautzky Armand vendégeskednek ma este Bódi Guszti és Margó zenés talkshow-jában, a Snóbliban. A két színművész versenyezni is fog, gyorsbeszélő képességüket teszik próbára, közben pedig a legemlékezetesebb szinkronos történeteik is terítékre kerülnek.

Tovább

Hatalmas spoilert tudtunk meg az AMC egyik sorozatáról

A csatornacsalád egyik munkatársa telefonon alázott és fenyegetett meg

Külföldi kollégánktól egy hatalmas spoilert tudtunk meg a jövő héten itthon is világpremierben látható Into the Badlands című sorozattal kapcsolatban. Jeleztük a hazai AMC-nek, hogy tudjuk, és szándékunkban áll lehozni, mire a csatornacsalád egyik munkatársa telefonon alázott és fenyegetett meg.

Tovább

"Hiszünk a brand erejében"

Interjú a hazai Viacom PR és kommunikációs igazgatójával

Szűcs Lászlóval, a Viacom International Media Networks Hungary PR és kommunikációs igazgatójával beszélgettem egyebek mellett a portfólióról, a piacról, márkaazonosságról, hazai gyártásról, reality-kről, kommunikációról, és az RTL Spike második saját sorozatáról, a Pumpedékről.

Tovább
süti beállítások módosítása