Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új Comedy Central csatorna indul

Megszűnik a VIVA – újra lesz magyar MTV

2017. július 26. - emTV.hu

Október 3-án megszűnik a Comedy Central Extra és VIVA, helyét a teljesen magyar igényekre szabott Comedy Central Family és a magyar MTV váltja. Míg előbbin a családi szórakozási, utóbbin a reality-k helyett a zenéé lesz a főszerep. A változásokkal együtt érkezik az MTV Hits nemzetközi programja.

Tovább

The Orville a San Diego-i Comic Conon

Egy optimista sci-fi sorozat Star Trek rajongóknak?

Seth MacFarlane sci-fi dramedy sorozata, a The Orville ugyanis a Star Trek kilencvenes évekbeli virágkorát idéző optimista hangulatával, és a stábtagok között megtalálható Trek-veteránokkal igyekszik elcsábítani az új űrkalandokra éhes trekkereket. Magyar felirattal mutatjuk az új előzetest!

Tovább

Régi-új fejezet nyílik a Csillagkapu-univerzumban

Érkezik a Stargate: Origins, de mi lesz a Destiny végzete?

Az idén húszéves Csillagkapu sorozatnak sikerült meglepnie a rajongókat: a hétvége folyamán a San Diego-i Comic Conon az MGM hivatalosan is bejelentette: új Csillagkapu sorozatot indít Stargate: Origins címmel, mely egy tíz részes, epizódonként nagyjából tízperces előzménysorozat lesz. Előzetes!

Tovább

Star Trek jellegű történetek Seth MacFarlane sorozatában

Brannon Braga, a széria executive producere nyilatkozott a témában

A Star Trek által inspirált közelgő sci-fi sorozat, a The Orville executive producere, és Star Trek veterán, Brannon Braga Twitteren fejtette ki, mennyire hiányzott neki ez a fajta történetmesélés, amit a The Orville-ben csinálnak. Seth MacFarlane új sorozata inkább lesz Star Trek, mint Futurama.

Tovább

A Discovery egészen más lesz: látvány és érzés szempontjából is

A CBS Interactive elnöke az új Star Trek sorozatról

A Star Trek: Discovery egészen más lesz majd, látvány és érzés szempontjából is – ígéri a CBS Interactive elnöke, Marc DeBevoise a Decidernek adott interjúban, ahol is a CBS streaming stratégiájáról kérdezték, mely természetesen magába foglalja az All Access platformot is.

Tovább

Gyűlölködő kommentek árasztották el az RTL Klubot

A mi kis homofób falunk: Magyarország

A Budapest Pride ideje alatt több tartalomszolgáltató szivárványszínűre változtatta a közösségi oldalán látható profilképe hátterét. Az RTL Klub is így tett, ám A mi kis falunk Facebook oldalán a felhasználók reakciója borzasztó képet fest a magyar társadalom hihetetlen mértékű homofóbiájáról.

Tovább

Discovery – a legdrágább Star Trek sorozat?

A teljes széria huszonkilenc milliárd forintba kerül

Az Űrszekerek egy friss posztjában írtunk arról, hogy minden jel szerint a Discovery lesz az eddigi legdrágább Star Trek széria az epizódonként közel kétmilliárd forintnyi gyártási költségével. Összehasonlításképpen az Enterprise egy-egy epizódja "csak" nyolcszázkilencvenmillió forintba került.

Tovább

Élőszereplős Jetson család sorozat készül

A szitkom-széria legkorábban jövőre kerülhet képernyőre

A Warner Bros. Television által fejleszteni kezdett élőszereplős Jetson család az eredeti szériához hasonlóan száz évvel később játszódik. A többkamerás szitkom Gary Janetti (Family Guy, Will és Grace) író és producer keze alatt készül, a vezető producer pedig Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe).

Tovább

Mozizz a csillagok alatt

Július 6-án indul a Paramount szabadtéri mozija

A tavalyi nagy siker után idén, csütörtökön este indul Siófokon a Paramount Nyári Mozi. A kikapcsolódni vágyókat esténként a Balatonon egyedülálló életérzés és a filmcsatorna legsikeresebb alkotásai várják egész hónapban, augusztustól pedig Budapestre is több filmmel érkezik a rendezvény!

Tovább
süti beállítások módosítása