Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

"Megfogod kicsit a farkam?"

Hétfőn indul az RTL Spike második saját gyártású műsora

2017. március 18. - Ádám // emTV.hu

Ha valamivel ki lehet űzni a világból, az egy putricelebekkel teledobált trash-reality, ám az első két epizód alapján a Pumpedék mégsem lett gempa. A sorozat amellett, hogy szórakoztató, jól rámutat arra is, hogy a badass külső mögött bizony ott rejlik a csóróság, miközben a valóságot is megmutatja.

Tovább

Vasárnap újra képernyőn a 2009-es Star Trek

"Jó kis hajó ez, itt zajlik az élet"

2009-ben mutatták be az úgynevezett Kelvin-idővonalon játszódó Star Trek filmek első részét, melyben újra viszontláthatjuk az Enterprise legendás legénységét, immáron új szereplőkkel. A sorozat első darabját, melyben Leonard Nimoy is feltűnik, most vasárnap is vetíti a Paramount Channel.

Tovább

Ma este érkezik Forrest MacNeil, az életkritikus

A sorozat magyar hangjainak listája a posztban

Milyen az, ha a filmek, az éttermek, a kortárs művészeti alkotások unalmas kritikái helyett valaki a nagybetűs Életet elemzi? Forrest MacNeil a hétköznapi ember ítélkező hozzáállását szakmai szintekre emelve szórakoztatja a Comedy Central nézőit az itthon még sosem látott sorozattal.

Tovább

Szinkronosok vendégeskednek ma a Sláger TV-n

Náray Erika és Kautzky Armand Bódiéknál

Náray Erika és Kautzky Armand vendégeskednek ma este Bódi Guszti és Margó zenés talkshow-jában, a Snóbliban. A két színművész versenyezni is fog, gyorsbeszélő képességüket teszik próbára, közben pedig a legemlékezetesebb szinkronos történeteik is terítékre kerülnek.

Tovább

Hatalmas spoilert tudtunk meg az AMC egyik sorozatáról

A csatornacsalád egyik munkatársa telefonon alázott és fenyegetett meg

Külföldi kollégánktól egy hatalmas spoilert tudtunk meg a jövő héten itthon is világpremierben látható Into the Badlands című sorozattal kapcsolatban. Jeleztük a hazai AMC-nek, hogy tudjuk, és szándékunkban áll lehozni, mire a csatornacsalád egyik munkatársa telefonon alázott és fenyegetett meg.

Tovább

"Hiszünk a brand erejében"

Interjú a hazai Viacom PR és kommunikációs igazgatójával

Szűcs Lászlóval, a Viacom International Media Networks Hungary PR és kommunikációs igazgatójával beszélgettem egyebek mellett a portfólióról, a piacról, márkaazonosságról, hazai gyártásról, reality-kről, kommunikációról, és az RTL Spike második saját sorozatáról, a Pumpedékről.

Tovább

Ma folytatódik a Hagyjál főzni!

A szülő-gyermek párosok mellett testvérek és házaspárok is lesznek

A második évadban nemcsak szülő-gyermek párosok, hanem testvérek és házaspárok is versenybe szállhatnak majd a Hagyjál főzni! konyhájában, ahol ezúttal is Istenes Bence fogadja a versenyzőket, akiknek főztjéről és sorsáról az ország legszigorúbb ételkritikusa, Vajda Pierre…

Tovább

Ma érkezik a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal

Divatblogger, jogász, énekesnő, óvónéni és operettszínésznő is megküzd a fődíjért

Minden héten öt divatmániás játékos próbálja bebizonyítani, hogy ötven és kétszázezer forint közötti összegből ő tudja kihozni a legtöbbet; divatblogger, divatimádó jogász, rocker énekesnő, óvónéni és operettszínésznő is megküzd majd a Viasat3 Stíluspárbaj című…

Tovább
süti beállítások módosítása