Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Eredeti magyar hangján szólalt meg Mark Hamill az Agymenőkben

2018. június 14. - emTV.hu

Tegnap került adásba a Comedy Central műsorán az Agymenők (The Big Bang Theory) évadzáró epizódja, melyben a Star Wars univerzumban Luke Skywalkert alakító Mark Hamill is vendégszerepelt. Az önmagát játszó színészlegenda pedig az eredeti magyar hangján szólalt meg, ugyanis a Csillagok háborúja első, a Magyar Televízió számára készült 1984-es szinkronváltozatban nem Stohl András, hanem Kassai Károly kölcsönözte hangját Hamillnek.

kassai_karoly.jpg

"Nagyon élveztem, mert saját magát játssza nem kevés öniróniával, humorral, pici odaszúrással az egykori filmjének"

– mondta el kérdésünkre Kassai Károly, aki hozzátette, tudatos választás volt a szinkronrendező részéről, hogy Hamill eredeti magyar hangját kérje fel a szerepre.

Kassai Károly egyébként ismételten ott lesz a Star Wars-szal szomszédos univerzum, a Star Trek rajongók közönségtalálkozóján június 30-án, szombaton délután a budapesti Vault 51-ban, ahol a színészbeszélgetések mellett tudományos témákkal, Spocktélokkal és kocsmakvízzel várják a látogatókat délután négy és este kilenc óra között.

emTV.hu // fotó: Antal Zsani / emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5614047896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása