Puskás Peti: "Az X-Faktor egy teljesen új fejezetéhez érkeztünk"

2017. október 11. 17:00 - Ádám // emTV.hu

Szombaton indul az élő show, a legoptimistább mentorral beszélgettünk

Szombaton este lesz az X-Faktor első élő show-ja, ezért szerdán a csatorna sajtótájékoztató keretein belül a mentorok társaságában mutatta be az élő adásba jutott énekeseket. Ezzel kapcsolatban szerdai hír, hogy Radics Gigi csapatából Nagy Krisztián úgy döntött, nem vesz részt a műsorban, így az X-Faktor idén érkezett mentora két énekessel vág neki a szombati show-nak. Az eseményen kiderült, hogy az online háttérműsort az Éjjel-nappal Budapestben megismert Alexa vezeti, ami Kiss Ramóna szerint a nemek arányát figyelembe véve mindenképp örömteli bejelentés. Viszont a tehetségkutatók sokadik évadával és az azokban felfedezett énekesekkel kapcsolatban a közvélemény egy része igen szkeptikus, ezért a műsor legderűlátóbb mentorát, Puskás Petit kérdeztem arról, hogy honnan ered a válogatók alatt már tapasztalt optimizmusa, mellyel több esetben szembement mentortársaival is.

puskas_peti_interju_cover.jpg

Tovább
komment

Holnap érkezik A visszatérők harmadik évada

2017. október 04. 11:00 - emTV

Ahogy azt az emTV.hu-n elsőként megírtuk, október 5-től minden hétköznap este kilenctől új részekkel jelentkezik A visszatérők (The 100) az RTL Spike-on. Az amerikai posztapokaliptikus sci-fi sorozat még több izgalmat és rejtélyt ígér. A kedvenc karakterek mellé most újakkal is bővül a szereplőgárda, valamint azt is megtudhatjuk, mi történt pontosan kilencvenhét évvel ezelőtt. Kár lenne kihagyni, ugyanis a történet teljesen új fordulatot vesz!

a_visszaterok_s3.JPEG

Tovább
komment

"Klingonnak maradni" – Első látásra a Star Trek: Discovery

2017. szeptember 25. 12:00 - Ádám // emTV.hu

Helyi idő szerint vasárnap este dupla résszel mutatkozott be a CBS csatornán a legújabb Star Trek széria, a Discovery, mely a továbbiakban az All Access nevű streaming-szolgáltatásban lesz elérhető az Egyesült Államokban. A világ más részein, így hazánkban viszont a Netflix forgalmazza, ezért egy nappal az amerikai premiert követően nálunk is látható. Megnéztem a bevezető epizódot, melyről most a lehető legszpojlermentesebben igyekszem megfogalmazni érzéseimet és gondolataimat – első látásra.

star_trek_discovery_s01e01_cover.jpg

Tovább
komment

Történelemből feles, avagy folytatódik a Tömény történelem

2017. szeptember 22. 18:30 - Ádám // emTV.hu

Nézzétek meg Anger Zsolt históriáját Kádár Jánosról és a megbundázott vadászatról!

Szerdán mutatta meg a sajtónak a Comedy Central a szeptember 22-én, pénteken a második évaddal folytatódó Tömény történelem című alkoholmámoros szórakoztató széria néhány történetét. Láthattuk miként elevenednek meg a Ráskó Eszter, az Anger Zsolt, a Steiner Kristóf, a Papp Szabi és a Badár Sándor által elmondott történelmi, pontosabban történelmi ihletésű históriák jó néhány deci alkohol tartalmú ital után, de ebben az évadban a mesélők között ott lesz Fluor Tomi, Papp Szabi, Felcser Máté, Kamarás Iván, Hajdú STeve, és újra a pohár fenekére néz Ganxsta Zolee is. Belenéztünk a második évadba, nézzetek bele Ti is!

tomeny_tortenelem_2_elek_ferenc.jpg

Tovább
komment

Ismert színészek is felbukkannak a Tömény történelemben

2017. szeptember 22. 14:00 - emTV

A Tömény történelem nem csak azért különleges, mert a mesélők több esetben kameraképtelenné isszák magukat, hanem azért is, mert az általuk elmondottakat rendkívüli módon viszi képernyőre a rendező Spáh Dávid, és a kamera mögött álló testvére, Spáh Károly. A Red Lemonnak hála hihetetlenül sok képet kaptunk a forgatásokról, melyeket a tovább után mind megmutatunk!

tomeny_tortenelem_ep_spah.jpg

Tovább
komment

Újra hazánkban forgat a NatGeo

2017. szeptember 20. 16:50 - emTV

Budapesten készül a Mars: Utunk a vörös bolygóra második évada is

A Korda Filmstúdióban felállított monumentális díszletben közel háromszázötvenen dolgoznak a NatGeo nagysikerű sorozatának második évadán. A tavalyi évtől eltérően ezúttal a kültéri jeleneteket is hazánkban veszik fel, így a stúdió kívül-belül hatalmas Mars-bázissá alakult.

mars2_1.jpg

Tovább
komment

A cseh/szlovák X-Factor másodikjai a magyar X-Faktor castingján

2017. szeptember 18. 06:00 - Ádám // emTV.hu

Az idei X-Faktor legutóbbi, szombati szereplőválogatós adásában – melyről itt írtunk bővebben – színpadra lépett a 2014-es cseh/szlovák X-Factor második helyezett párosa, Ricco és Claudia is. A két énekes találkozásáról, illetve a két autóbalesetet elszenvedett tolószékes fiú megdöbbentő történetéről a tovább mögött olvashattok.

Tovább
komment

Kiss Ramóna is énekelt az X-Faktor szombati adásában

2017. szeptember 16. 22:00 - Ádám // emTV.hu

Az idei X-Faktor legutóbbi válogatóját a magam részéről nem éreztem túl erősnek, de azért ebbe az epizódba is jutott néhány emlékezetes pillanat; Kiss Ramóna produkciójára négy igent adok, a huszonkilencnek kinéző tizenkilenc éves Krisztián fantasztikus előadásába pedig én is belehaltam picit. Cikkünkben összefoglaljuk a 2017-es X-Faktor harmadik válogatóját.

x_faktor_7x3_rami_es_laci_2.jpg

Tovább
komment

A történelem töményen az igazi

2017. szeptember 15. 14:35 - emTV

Új epizódokkal tér vissza Comedy Central saját gyártású sorozata. A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada szeptember 22-én, pénteken debütál a humorcsatornán. Egy a fotózáson készült werkfilm, valamint mesélők és a szereplők névsora a tovább mögött!

ganxsta_zolee_tomen_tortenelem.jpg

Tovább
komment