Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vili bácsi dalra fakadt

Bóór, bóór, bóórkóstoló...

2012. július 07. - emTV.hu

muzsikatv.jpgKicsit bulvár, sőt, elég házibuliattilás zsékatos és még csak nem is túl friss hír, de mindenképpen mosolyt csal az ember arcára. Történt ugyan is, hogy Magdi anyus özvegye, a Barátok közt (RTL Klub) Kertész Vilmosa elkészítette első albumát Borkóstoló címmel. Várkonyi Andrást én személy szerint nagyon szeretem, a hangját egyszerűen imádom, és az általa megformált Vili bácsi karaktere is igen szimpatikus számomra, de A Dal, melyet a szüretről, borkóstolásról írt, egyszerre hihetetlenül ciki és szórakoztató. Az albumon szereplő dalok szövegének megírásában egyébként Várkonyi András nem kért segítséget, de talán kellett volna. Jöjjön hát a bóór, bóór, bóórkóstoló!

A kilp teljes verziója hamarosan látható a Muzsika Tv-n, de addig is egy kis kedvcsináló.

A Borkóstoló című dalból készült az első klip, amelynek zenéjét Orbán József szerezte (a szöveget pedig ahogy már írtam, Várkonyi András írta). Őszinte respect András bácsi, de ezt inkább ne...

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr254635308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása