Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Se lakás, se autó

Szopik a VV- győztes

2012. július 09. - Ádám // emTV.hu

kritika.jpgNemsokára eltelik az ötödik hónap, mióta vége a ValóVilág ötödik sorozatának, de a nyertes Knap Attila azóta se látott sokat mindabból, amit mi, nézők naponta többször is megcsodálhattunk. Attila, mióta kijött a villából, egy, az RTL által finanszírozott szállodai szobában lakik, pénzét eddig nagyrészt adósságok törlesztésére költötte, a beígért lakással a Hermina Bau nem csak őt, de az RTL-t is remekül átbaszta, de még a kocsit sem kapta meg.

knap_attila.jpgNem, egyáltalán nem kell sajnálni Attilát, hiszen bárhogy is alakul, hihetetlenül jól járt, de a nyeremények körüli huza- vona lassan hiteltelenné teszi nem csak magát a produkciót, a csatornát is.

Azt már régebb óta tudni lehet, hogy az említett felajánló a nyereménylakás kapcsán rendesen kitáncolt, már ami a vállalását illeti, hiszen közel fél éven át láthattuk orrba szájba a reklámokat minden VV- epizód végén, de a lakást nem hogy nem kívánják átadni, információink szerint maga a lakópark sem készült még el (aki mást tud, legyen kedves szóljon!). Ezért az RTL úgy döntött, önköltségre vásárol egy lakást a játék nyertesének, melynek árát meg valószínűsíthetően jó sok kamatot és kártérítést perel majd el a felajánlótól.

Aztán ha már lakás nincs, kocsi legyen, Attila gyorsan letette a jogosítványt, hogy mire az ugyan csak megnyert autóját vezethesse. Igen ám, de az autó sincs még sehol.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Stop.hu-nak elmondta: igyekeznek mindent megtenni, hogy minél hamarabb rendeződjön Attila helyzete. "Abban a percben megkapja a nyereményautót, amint megérkezik a forgalmi és a törzskönyv. Ez néhány héten belül várható. Tudom, hogy a héten meg akarta kapni, de amíg nincsenek meg a papírok, addig nem tudjuk átadni."

"Megérkezik a forgalmi és a törzskönyv"? Nem értem. Öt hónap alatt miképp lehetséges, hogy még nem történt meg? Mi tart ennyi ideig? Úgy gondolom, hogy 2012-ben autót vásárolni sem túl bonyolult dolog, nem hogy átvenni, átadni egy nyereményt. Kérem magyarázza el valaki, hogy mi tart ebben öt hónapig? Öt hónapig tart, amíg a forgalmi és a törzskönyv megérkezik? Hova? Magyarországra? Honnan? A Marsról? Nem hiszem, hogy a Chevrolet-nél ennyi ideig tart egy négy és fél millió forint alatti autót szerezni. "Akár egy új, hét üléses Orlando-t..." Elmegy egy Chevrolet márkakereskedésbe, ott választ egy (négy és fél millió alatti) autót, elvégzik a papírmunkát és kész. Adásvétel, átíratás, biztosítás.

Attila meg inkább csendben marad, félti a csatornával kialakított jó viszonyát, amit meg is tudok érteni. "Nem akarom elrontani a kapcsolatunkat, ezért nem panaszkodom, csak kezd lelkileg megviselni a kialakult helyzet. Nekem a bezártság nem a ValóVilág végéig tartott, hanem még most is tart. Egy hónap után el akartam menni albérletbe, de az RTL azt mondta, várjak, hiszen hamarosan intéződik a lakáskérdés. Ők sem tudták, hogy ennyi ideig elhúzódik ez az ügy. Ezért maradtam a szállodában, de már nem bírok tovább ott élni" - árulta el Attila a ugyan csak a Stop.hu-nak.

Stop.hu, RTL Klub

komment_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr864637957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása