Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tiráda a tavaszi Totalcarról

Igen, tudták még fokozni

2012. augusztus 09. - Flankerr

tv2.jpgMég egy év se telt el, de már harmadjára vagyok „kénytelen” agyba- főbe dicsérni a TV2-n leadott Totalcar adások műsorvezetőit, operatőreit, kreatívjait. Szerencsére, ahogy én fogyok ki a jelzőkből, ők annál több kiváló tesztet tárnak elénk.

tc1.jpgIlletve nem, mert ezek a hat- nyolc perces kisfilmek nem tesztek: többek és kevesebbek annál. Kevesebbek, mert unalmas műszaki adatokat, árat (igaz, ez külföldi bemutatónál, egyedi, vagy veterán autónál értelmezhetetlen lenne), részletes felszereltséget nem tudunk meg. Hála istennek, teszem gyorsan hozzá. Mert amivel többek, az adja az egész lelkét, és egyben témáját a rajongásomnak.

tc2.jpgUgyanis továbbra is paksi reaktoroknál is erősebben sugárzik minden pixelből az ötlet, az igényesség, és az imádat az autók iránt. És ez egy „unalmas”, hétköznapi autónál, vagy épp a magas léc alatt átbúvó „gyengébb” részeknél is érződik. Az OMG Visuals-nak ismét hatalmas pacsi jár, a kétkedőknek ezt a két „werk” videót ajánlom, különösen a másodikat:

Elvakult fanatikusként már rég tudom, de a videókból csak most jött át igazán, mennyire jól illik Vályi „omm” Pista a műsorba. A Citroen DS, vagy a gyermekkórussal megspékelt verseny Scania tesztek nézése közben erről bárki meggyőződhet. Persze Winkler is visszavág, egy Viper-rel, vagy nyuszis, ventilátoros szemléltető triciklivel.

tc3.jpgBazsó Gábor pedig ismét nemzetközi oldalak tucatjaira került fel, ezúttal egy 20 percnél is hosszabb Toyota GT 86 road movie-val, amellyel az egész évadot megkoronázta. És hogy hol ér véget az autó szeretete, és kezdődi k a szakma? Hát ott, hogy a fenti anyaghoz párhuzamosan kétféle kommentárt is leforgattak, így létrehozva a magyar mellett egy angol verziót is, amely minden reklám nélkül 130.000 megtekintés felett jár.

tc4.jpgEz nálam továbbra is 9/10, ami átlag pontszám. Nagyon, de még annál is nagyobban várom, hogy hivatalos jelzés legyen az őszi évadról. Mert ezt folytatni és látni kell. Irány a honlap, és hajrá. Mert megérdemlik, mert megérdemeljük.

komment_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr364702912

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tiráda a tavaszi Totalcarról 2012.08.10. 12:45:01

Szerencsére, ahogy én fogyok ki a jelzőkből, ők annál több kiváló tesztet tárnak elénk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása