Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megújult a Class FM honlapja!

classfm.hu

2012. október 07. - radiosite.hu

classfm.jpgFriss, trendi dizájn, változatos tartalom, gazdag videó és zenei kínálat - mindez egy helyen, Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója megújult honlapján. Aki a classfm.hu-ra klikkel, az első kézből értesülhet a legérdekesebb hírekről, kedvenc műsoraihoz, műsorvezetőihez kapcsolódó aktualitásokról - írja a Radiosite.hu.

radiosite.jpg"Jó néhány hete sürgölődtünk már, hogy egy igazán Class honlapot hozzunk össze. Nagyon sokat terveztünk, ötleteltünk. A végeredményre mindannyian büszkék vagyunk, mert mától egy olyan rendkívül színvonalas honlappal várjuk hallgatóinkat, partnereinket, amely Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiójától elvárható. A hallgatottság mellett az online megjelenésünkkel is mércét kívánunk állítani" - mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

A Class FM megújult honlapján bizonyos műsorok ezentúl visszahallgathatók lesznek, míg a minőségi koncertajánlók, a legfrissebb zenei listák gazdag kínálatából pedig csak választani kell.

Akik már barátokra leltek a Class FM régi honlapján, továbbra is megtalálják a Class Közösséget, a megújult honlapon a „KÖZÖSSÉG” menüpont alatt. Itt továbbra is kapcsolatba lehet lépni a műsorvezetőkkel, lehet chatelni, tartalmat feltölteni és megosztani.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr94824475

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.10.08. 15:27:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása