Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (kedd)

20:00 Ricky Gervais- show III (HBO Comedy)

2013. január 01. - Flankerr

ajanlo.jpgBoldog Újévet Kívánunk mindenkinek! Kezdjük a 2013-mat egy Premier ajánlóval, de rögtön ugorjunk is vissza három évet az időben, ugyan is 2010 februárjában mutatta be az HBO a The Ricky Gervais- show első évadát. Ez három brit komikus, Ricky Gervais, Karl Pilkington és Stephen Merchant rádióműsorának, majd podcastjának Frédi és Béni stílusú animációval felturbózott változata. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 20:00-kor a Ricky Gervais- show harmadik évada feliratosan az HBO Comedy-n.

ricky_gervais_show.jpgA sorozat egy rádiós műsorból indult, ahol a három alkotó kötetlenül beszélget, és nagyon jól érzi magát. Sikerét jól jelzi, hogy a podcast verzió bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mert több mint 300 millió(!)-szor töltötték le. Igazi brit humor járja át, ami nem csoda, hisz Ricky és Stephen „felelős” a legendás brit Office-ért és az Extras-ért is. A felirat miatt a súlyos akcentusokat is maradéktalanul élvezhetjük, a Hanna- Barbera stílusú animáció már csak hab a tortán. A széria három évadot, harminckilenc részt élt meg eddig. Az ajánlási faktor 4/5, buli utáni lábadozáshoz tökéletes.

4.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr194989777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása