Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Időutazás egész nyáron a Heti Hetessel

Csiszár, Havas és Cicciolina vasárnaptól az RTL II-n

2013. június 06. - emTV.hu

rtl2.jpgKülönleges meglepetéssel készül rajongóinak a Heti Hetes: az elmúlt tizennégy év adásaiból láthatnak válogatást a nézők egész nyáron, minden vasárnap. A kilencvenhét eddigi szereplő többsége újra feltűnik majd a képernyőn, többek között Csiszár Jenő, Cicciolina, Bodrogi Gyula, Havas Henrik, Hernádi Judit, Koltai Róbert, Megyesi Gusztáv, Pécsi Ildikó, Soma, Szulák Andrea, Váncsa István és Verebes István.

"Korábban minden nyáron szünetet tartottunk, ám a mostani nyár a műsor szempontjából újdonságot tartogat. Nem az utolsó évad adásait vetítjük újra, hanem az elmúlt tizennégy év legjobb felvételeiből állítunk össze válogatást. Ezt láthatják a nézők tizenkét héten keresztül, minden vasárnap este az RTL II-n" - mondta Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője.

"A válogatás elsődleges szempontja természetesen a humor lesz, mivel ez egy szórakoztató műsor. Figyelembe vesszük a hírértéket is, hiszen az első Heti Hetes adása óta felnőtt egy generáció. Nekik már azok a nevek, mint például Király B. Izabella, Pepó Pál, Petrasovits Anna nem mondanak semmit. Szeptembertől pedig új részekkel jövünk, megkezdjük a tizenötödik évadot!" - tette hozzá a főszerkesztő.

A régi szereplők egyike, Soma így emlékszik vissza néhány vendégszereplésére: "Tőlem idegen a politizálás, de a sok sziporkázó alak között én magam is rendkívül jól szórakoztam!"

Heti Hetes Best of június 9-től, vasárnaponként 22 órától az RTLII-n

Forrás: RTL II Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1005348151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása