Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Apropó, ez így nem korrekt!

A műsorszámban termékelhelyezés található

2013. december 15. - Ádám // emTV.hu

x_faktor.jpgMég hátra van a Grand Finale, de azt már most is kijelenthetjük, hogy az RTL Klub idén megnézte alulról a béka seggét és kisvártatva meg is puszilta azt. Az X-Faktor című termékbemutató manipulációja idén annyira jól sikerült, hogy a negyedik(!) élő adásban kiesett bájgúnár fiúcsapatot a szerkesztők még is egészen a top2-ig tudták elrugdosni. Ehhez persze kellett Bozsek visszalépése és egy jó nagy hype is, miszerint a ByTheWay a faktor hazai történetének az eddigi legsikeresebb csapata. Pedig nem az. Kurvára nem az. A legtovább a Fat Phoenix jutott és pont. Nem azért, mert annyira szerettem az underground duót, hanem azért, mert így van. De BK Szabit gyötörte a kín, ezért kilépett, helyére pedig nem kis parasztvakítással a BTW-t hozta vissza a csatorna. Azt a BTW-t, akit még csak nem is Bozsek Márk ejtett ki, hanem Csordás Ákos. Úgyhogy a logikát, mely alapján pont őket erőltette vissza a mezőnybe a csatorna, máig sem értem. Vagy még is. Kell a sok 330 forint a magyar tinilányoktól és tinifiúktól. Meg a háziasszonyoktól is, kikben ezek az amúgy akár tehetségesnek is mondható srácok felébresztik az anyai ösztönt. Persze, mondhatjuk mindenről azt is, hogy oké, valóban kiestek, de a visszakerülésük után a BTW rajongói jól teletömték az RTL zsebét szavazatokkal, ezzel pedig egészen a végső döntőig juttatták a csapatot.

btw_termekelhelyezes.jpgA műsorszámban termékelhelyezés található!

Most az a nagy helyzet állt elő, hogy ha a ByTheWay valamilyen megmagyarázhatatlan módon Danics Dórával szemben megnyeri ezt az évadot, egy olyan csapat léphet fel a képzeletbeli dobogó legfelső helyére, melyet november elején a nézői szavazatok(!) alapján már hazaküldtek. Nem csak igazságtalan lenne, hanem botrányos is. Nem teljesen világos számomra, hogy miért kivételeznek ezzel a csapattal.

De igazságtalan lenne ez a fiúkkal szemben is, hiszen nem fér kétség hozzá, hogy mindent megtesznek a győzelemért és a közönség egy része valóban szereti őket. De az önhibájukon kívüli szerkesztői manipulációk után csak egy elvakult rajongó mondaná azt, hogy igen, ez így korrekt volt.

Ez az egész ügy kellőképpen rá is nyomta bélyegét az egyébként is eléggé hitelét vesztett műsorra. Mintha a tavalyi Jimmy Fia Krisztián után az RTL-ben fogadtak volna, hogyan tudják még jobban elveszteni az X-Faktor hitelét. Már ha egyáltalán volt valaha.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr25693411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása