Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Csillag Születik már az instagramon is

A műsor válogatójának első napján startol

2014. január 20. - emTV.hu

csisz.jpgA Csillag Születik készítői fontosnak tartják, hogy ne csak a televízió képernyői előtt szólítsák meg a műsor iránt érdeklődőket. A tehetségkutató kulisszái mögé bárki bepillanthat az instagram segítségével, akár a buszon ülve is. Az applikáció keresőjébe a Csillag Születik, vagy CSISZ szavakat bepötyögve egy kattintással elérhető a show-műsor hivatalos instagram oldala. A 2014-es Csillag Születik válogatójának első napján startol a műsor instagram oldala is. Az RTL Klub tehetségkutató műsorához kapcsolódó posztokat így mától nemcsak a facebookon, hanem a fotókat megosztó mobil applikáción is követhetik a műsor rajongói.

A tehetségkutató zsűrijének kilétét egyelőre még homály fedi, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan velük is találkozhatunk a Csillag Születik instagram oldalán.

RTL Klub Közlemény

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr565772227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása