Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Minőségi reality sorozatok az AXN Black csatornán

Veszély, erő, izgalom

2014. március 12. - AXN

axnblack.jpgAz ismeretterjesztő, ugyanakkor igazi adrenalin bomba doku-reality műsorok a kezdetektől alappillérei az AXN Black televíziós csatornának. A történetek főszereplői a saját határaikat átlépő emberek, akik olyan szakmákat, életmódokat és élethelyzeteket hoznak közelebb, amelyekbe másképp nehezen nyerhetnénk bepillantást. Ezek a hétköznapi hősök, bár korántsem feddhetetlenek, sok szempontból példaképek lehetnek erő, ügyesség és elszántság tekintetében. Autósport minden mennyiségben, álruhás nyomozók, és az olajfúró munkások világa áprilisban az AXN Black műsorán.

Gyorsulás függőknek ajánljuk a Gran Tourismo Academy 2013 című hatnapos nemzetközi tehetségkutatót, ahova már bekerülni is hatalmas eredmény. A Nissan és a Playstation koprodukciójában gyártott versenybe több ezer videójátékosból választják ki a legjobbakat Európa számos országából, hogy igazi autóversenyzőt faragjanak belőlük. A Silverstone Race Camp táborban a hat nap során a világ legjobb autóversenyzői oktatják, és teszik ki nehezebbnél nehezebb fizikai, mentális és lelki próbáknak az amatőr pilótákat. A verseny győztesét a Nissan szerződteti, és esélyt kap, hogy profi autóversenyzővé váljék. 2013-ban több, mint 765 ezren jelentkeztek és 42 játékos tehette próbára tudását igazi sofőrként. Műsoron: keddenként 19.55-től!

Több mint 60 000 versenyző jelentkezett A világ legvagányabb kamionosai című műsor megmérettetésére, ám a műsorban csak a világ 8 legrettenthetetlenebb kamionsofőrje kapott esélyt arra, hogy induljon a legjobbnak járó 150 000 dolláros fődíjért. Kanada, Brazília, India, Ausztrália és Mongólia lehetetlen terepein kellett bizonyítniuk, hogy méltók a világ legvagányabb kamionsofőrje címre. Műsoron: péntekenként 20.10-től!

A krimi szerelemesei a bolti tolvajok és álruhás nyomozók macska-egér harcát követhetik nyomon a Tetten érve című reality sorozatban. A minden hájjal megkent bűnözők igyekeznek túljárni a biztonsági őrök eszén, ám az álcázott detektívek a legrafináltabb enyveskezű bolti tolvajt is képesek lefülelni. Biztonsági kamerák, letartóztatások, veszekedések, könyörgések mind részei egy áruházi nyomozó átlagos munkanapjának. Műsoron: csütörtökönként 19.15-től!

A Fekete Arany reality dokumentumfilm-sorozat az olajfúró munkások világát mutatja be. A feladat az új olajlelőhelyek pontos felderítése és a fekete arany kitermelése életveszélyes körülmények között. A föld mélyén rejlő kincs nem adja meg magát könnyen, kemény munkát és néha súlyos áldozatokat követel. A szerencsevadászok milliókat fektetnek az olajüzletbe, de semmi garancia nincs arra, hogy valaha viszontlátják a pénzüket. Műsoron: péntekenként 19.15-től!

via AXN // emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr215857433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása