Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új évaddal jelentkezik A Szépség és a Szörnyeteg

Ma este az AXN-en

2014. június 24. - AXN

axn.jpgMa, azaz június 24-én este kilenckor új évaddal jelentkezik A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) című sorozat az AXN műsorán. Röviden az előzményekről: A gyermek Cathrine Chandlerre (Kristin Kreuk) végig kell néznie, ahogyan anyját megölik. Cathrine életét csupán egy különös lény közbelépése menti meg. Megmentője, Vincent Keller (Jay Ryan) szörnyű betegségben szenved: ha feldühítik, félelmetes szörnyeteggé válik. Cat és Vincent évekkel később találkoznak, Cat pedig abban reménykedik, hogy végre többet megtudhat anyja haláláról. Mindeközben erős vonzalom alakul ki közöttük.

BeautyAndTheBeast.jpg

A történet folytatása holnap Cat Vincent utáni fáradhatatlan, kétségbeesett kutatásával kezdődik, miközben Vincentet egy gyilkos akcióra programozták be. Erősen ajánlott a tündérmesék kedvelőinek!

AXN

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr406406679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása