Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bödőcs Tibor visszatér

Önálló, egész-estés műsorral töri meg a hallgatást a Comedy Centralon

2014. augusztus 29. - emTV.hu

cc.jpgKét és fél éve nem láthattuk a televízió képernyőjén Bödőcs Tibort – a humorista önként vállalta, hogy egy időre hátrébb húzódik és az élő műsorokra tartogatja poénjait. Szeptember 21-én este 20:00-kor mindenki feltöltődhet a legfrissebb bödőcsizmusokkal

bodocs_tibor.jpg

Bödőcs Tibor önálló műsorában, Az élet értelme és kertészeti tippek című előadásában szó esik majd a vendéglátás és vendégvárás kisebb tusáiról. Beszél az aperitif előtti rövidek és a távozás előtti utolsó italok elfogadásáról, valamint, ahogyan azt a cím is sugallja, a zalai kertek növénygondozási, permetezési szokásai is górcső alá kerülnek.

Újabb szelet Búcsúszentlászlóban lehet részese a nézőknek szeptember 21-én este nyolckor a Comedy Centralon, ha megnézik, hogy Bödőcs Tibor mit tartott magában két évig.

Red Lemon Media

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr836648171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása