Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vízen is gyors ÉNB Joe

A Tisza-tó vizén száguldozott az Éjjel-Nappal Budapest szereplője

2014. augusztus 30. - emTV.hu

rtlklub.jpgJoe imádja a gyors autókat és motorokat, most kiderült, hogy a vízben is élvezi a sebességet. "Húsz éve annak, hogy először ültem jetskin, azóta több félét is kipróbáltam. Ez most egy 120 lóerős járgány volt, aminek már van ereje, igaz ültem már 300 lóerősön is" – mondta Joe.

joe_tisza_to.JPG

"A motorozáshoz képest az a furcsa, hogy nem a kormánnyal, hanem inkább a gázfröccsökkel lehet irányítani vagy megdobni a jetski fenekét. Persze azt is nagyon élvezem, hogy alig két és fél másodperc alatt fent van százon. Vonzó a száguldás, de azért óvatos vagyok, hiszen bár víz van az ember alatt, ilyen sebességnél, ha bukunk, már akkorát tud ütni a víz, mintha betonra esnék" – tette hozzá a sorozatszereplő.

emTV.hu // RTL Klub

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr176650601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása