Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Akciódús november az AXN Black műsorán

Fókuszban: induló premier sorozatok az AXN Black műsorán

2014. október 10. - emTV.hu

axnblack.jpgNovemberben izgalmas premierek teszik forróvá a hangulatot. Falco – zsaru a múltból; Gyilkos elmék: Alapos Gyanú; Hawaii 5-0, A szépség és a szörnyeteg II; A hős legendája II; Alkonyattól Pirkadatig; Pusztuló jelen, vészes jövő és mégtöbb nyomozás és akciódús jelenet.

Falco.JPG

Falco – zsaru a múltból (Falco) – november 10-től, hétfő esténként. 1991-et írunk. A 24 éves detektívnek, Alexander Falconak mindene megvan: szerető feleség,  család, álommunka a párizsi rendőrségnél. Egy nap azonban egy rosszul sikerült akció során fejbe lövik. Amikor újra kinyitja a szemét, már 2013 van: minden, amit ismert, megváltozott. Kislánya felnőtt, felesége egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Falco a munkába veti magát, egyszerre küzd meg a bűnőzökkel és a 21. század számára ismeretlen kihívásaival. Az aktuális bűnesetek mellett a 22 évvel korábbi események sem hagyják nyugodni, ezért nyomozni kezd egykori támadói után. Magyar hangok itt!

Gyilkos elmék: Alapos Gyanú (Criminal Minds: Suspect Behavior) – november 10-től, hétfő esténként. Egy különleges ügynökökből összeállított, elit viselkedéselemző csapat a bűnözők gondolkodásmódját követve igyekszik a bűntettek elébe vágni. Az egység főnöke, Sam Cooper (Forset Whitaker) titokzatos alak, aki nyolc évre eltűnt az FBI kötelékéből, majd visszatérve egyből egy elitegység vezetője lett. A csapat: Gina LaSalle (Beau Garrett) sokat próbált ügynök különleges megfigyelőképességgel; Mick Rawson (Matt Ryan) volt SAS-es katona; John Sims ügynök, a próféta (Michael Kelly), aki hat évet töltött börtönben; Beth Griffith (Janeane Garofalo) az FBI kockázatelemzője; és Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) komputerboszorkány.

Hawaii 5-0 első évad – november 7-től, péntek esténként dupla epizóddal.

A szépség és a szörnyeteg második évad (Beauty and the Beast) – november 2-től, vasárnap esténként tripla epizóddal.

Novemberben is folytatódó premier sorozatok az AXN Black műsorán

A hős legendája második évad (Legend of the Seeker) – keddenként 21:05-kor dupla epizóddal. Darken Rahl, a gonosz zsarnok ugyan meghalt, de nem pusztult el végérvényesen, csupán alászállt az alvilágba, ahol halálát követően a láthatatlan Őrző, a Pokol urának a szolgája lett. A vérszomjas Őrzőt csak a Kereső tudja megállítani.

Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Dawn) – csütörtök esténként 22:00-kor. Véres vízió a Gecko fivérek vámpírok elleni küzdelméről az eredeti mozifilm készítőitől. A sorozatról itt írtunk bővebben!

Pusztuló jelen, vészes jövő (Years of Living Dangerously) – szombat estkénként. Az Emmy-díjas globális felmelegedéssel foglalkozó dokumentumfilm-sorozat novemberben új részekkel folytatódik. A sorozatról itt írtunk bővebben!

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr636777459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása