Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Révész testvérpár érkezése felforgatja a csillagkúti fiatalok életét

Gesztesi Máté lelép, Kárpáti Rebeka és Adányi Alex megérkezik Csillagkútra

2014. október 10. - emTV.hu

tv2.jpgJócskán tartogat meglepetéseket a Jóban Rosszban idén ősszel. Gesztesi Máté két év után távozik a TV2 sorozatából, és tanulmányaira koncentrál. Bár Szentesi Gábor elköltözik a kisvárosból, a Révész testvérpár érkezése felforgatja a csillagkúti fiatalok életét.

timon_barna_karpati_rebeka.JPGTimon Barna és Kárpáti Rebeka // fotó TV2

Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka – mondta Kárpáti Rebeka.

adanyi_alex.JPGAdányi Alex // fotó TV2

A Borit alakító fiatal szépség nem egyedül érkezik Csillagkútra, hanem testvérével, akit Adányi Alex alakít majd: Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam – árulta el Adányi Alex – Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó – tette hozzá a Jóban Rosszban egyik legújabb szereplője.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr186777297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása