Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Forró ősz az AXN csatornán

Fókuszban: sorozatpremierek az AXN műsorán

2014. október 10. - emTV.hu

axn.jpgNovemberben izgalmas premierek teszik forróvá a hangulatot. Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?; Rossz csillagzat; NCIS: Los Angeles V, Crossing Lines II, NCIS VIII, Sherlock és Watson II, Hawaii Five-0 II, és még több érdekfeszítő nyomozás és akciódús jelenet.

HowToGetAwayWIthMurder.jpg

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to Get Away with Murder) – november 3-tól hétfőnként 21:00-kor. Annalise Keating a neves ügyvéd a philadelphiai egyetem jogi karán professzori állásban is dolgozik. Keating Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című  szemináriumán saját  eseteit elemzi a diákokkal, az életszagú feladatok  pedig igencsak lázba hozzák a hallgatóságot. A professzorasszony a diákok munkáját azzal is motiválja, hogy felajánlja, a kurzus legkiválóbbjait beveszi saját csapatába dolgozni. A briliáns és karizmatikus védőügyvéd professzor és ifjú csapata hamarosan rejtélyes gyilkossági ügybe keverednek.

Rossz csillagzat (Star-Crossed) – november 8-tól szombatonként 15:00-kor A hat éves Emery Whitehill (Aime Teegarden) egy amerikai kisvárosban éli felhőtlen hétköznapjait. Egy nap felbukkan a házban egy menedéket kereső, földönkívüli kisfiú, az atriai Roman (Matt Lanter). Emery befogadja a kis atriait, rejtegeti és gondoskodik róla. A hatóságok azonban felfedezik Roman hollétét és elhurcolják. Emery hosszú évekig nem tudja, mi történhetett barátjával. Tíz évvel később jut a tudomására, hogy a földre érkezett atriaiakat, így Romant is egy fegyveresekkel körülvett területen, a Szektorban őrzik. A hatóságok most úgy döntenek, hogy az atriaiak létét többé nem titkolják a társadalom elől, és egy új kísérlet keretében a földönkívüli gyerekeket egy emberi iskolába küldik tanulni. A kísérlet célja, hogy kiderítsék, képesek-e az atriaiak integrálódnia az emberek világába. A kiszemelt gimnázium nem más, mint Emery iskolája. Emery boldog, hogy ismét találkozhat régi barátjával, és arra is rá kell jönnie, hogy a vagány, jóképű sráccá cseperedett Roman kifejezetten tetszik neki. Magyar hangok itt!

NCIS: Los Angeles ötödik évad – november 6-tól csütörtökönként 23:00-kor. Az NCIS: Los Angeles tengerészeti helyszínelői a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak az ötödik évadban is. A nyugati part csapata Gibbs teamjéhez hasonló ügyeken dolgozik, de távol a főhadiszállásától a főnök, Hetty, nagyobb mozgásteret kap a csapat irányításában. Két legtapasztaltabb nyomozója G. Callen és Sam Hanna különleges ügynökök; a csapatot segíti Eric Beal komputermágus, a terepmunkáról álmodozó Nate Getz pszichológus, valamint a team nőtagja, Kensi, akinek egyik specialitása a könnyed beépülés.

Novemberben is folytatódó premier sorozatok az AXN műsorán

A globalizált, határok nélküli világnak határok nélküli igazságszolgáltatásra van szüksége. Novemberben folytatódik a  Crossing Lines – Határtalanul második évada, szerdánként 21:00-kor.

Leroy Jethro Gibbs ügynöknek és embereinek minden eddiginél szövevényesebb bűntényeket kell felderíteniük, melyek a csapat összes tagjának teherbírását és leleményességét próbára teszik. Novemberben folytatódik az NCIS nyolcadik évada, csütörtökönként 21:00-kor dupla részekkel.

Kedvenc nyomozópárosunk, Sherlock és Watson modern kori története novemberben is folytatódik az AXN műsorán. Sherlock és Watson (Elementary) második évad, keddenként 22:00-kor dupla részekkel.

A napsütötte Hawaii legvagányabb nyomozócsapata novemberben is folytatja harcát az alvilág legkeményebb bűnözőivel. Hawaii Five-0 második évad, keddenként 21:00-kor.

Premier filmek az AXN műsorán

Elhagyott szoba 2: Az első vágás (Vacancy 2: The First Cut) – november 1-én 22:00-kor. Az első vágás története a múltba repíti a nézőt. Megtudhatjuk, hogy a beteglelkű Dr. Smith hogyan tette meg véres filmes karrierjének első lépéseit.

Hajsza a föld alatt (The Taking of Pelham 1 2 3) – november 8-án 21:00-kor. Néhány állig felfegyverzett bandita eltéríti a New York- i metró egyik kocsiját, és az utasokat túszul ejti. A banda 10 millió dollárt követel, méghozzá egy órán belül.

Őrült szendvedély (Obsessed) – november 21-én 18:40-kor. Derek Charles évek óta egy jól menő pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozik. Úgy érzi, élete minden szempontból tökéletes. Egy nap azonban új kolléga, Lisa csatlakozik a céghez, és Derek élete pokollá változik.

Szürkület (Daylight Fades) – november 15-én 21:00-kor. Elizabeth és Johnny egy bárban találkoznak, és rögtön kölcsönös vonzalom ébred bennük egymás iránt. A lány végül otthagyja Johnny-t, akit a szakítás napján autóbaleset ér, kórházba kerül, ahol az orvosok szerint már nem sok ideje van hátra. Egy titokzatos férfi a kórházban azzal kecsegteti Elizabeth-et, hogy képes megmenteni a barátja életét: Johnny az életéért cserébe vámpírrá változik.

Kínzó közelség (Lakeview Terrace) – november 22-én 21:00-kor. A fiatal pár, Lisa és Chris Mattson épp most költöztek be álmaik otthonába. A szomszédjukban lakó rendőrtiszt, Abel Turner azonban nem nézi jó szemmel a kapcsolatukat. Turner önjelölt polgárőrként tartja uralma alatt a környéket, és minden lehetőséget megragad, hogy a rend őrének szerepe mögé bújva zaklassa új szomszédjait. Chris és Lisa egy idő után úgy döntenek, nem hagyják, hogy a rasszista Turner tönkretegye életüket, és visszavágnak.

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr916777417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása