Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így indul az AMC november 5-én

November 5-én az AMC váltja az MGM csatornát

2014. október 10. - emTV.hu

amc.jpgAz új műsorok többsége csak jövőre érkezik a csatornára, ám az indulásnál rögtön két új sorozattal találkozhatunk; november 5-én érkezik a nyolcvanas években játszódó Halt and Catch Fire – CTRL nélkül, november 6-án pedig a The Divide – Az ítélet ára című sorozat.

halt_and_catch_fire.jpg

A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül egy, a nyolcvanas években játszódó történet, melynek egyik hőse, Joe MacMillan, aki korábban az IBM-nél dolgozott, rábírja új főnökeit a Cardiff Electric nevű vállalatnál, hogy szálljanak be az egyre élesedő személyi számítógép-versenybe, és ehhez előző munkahelye legfontosabb termékét használják fel. MacMillan társakat is talál nagyszabású tervéhez: Gordon Clark kiváló mérnök, akinek eddig nem sikerült megvalósítania forradalmian új elképzeléseit, és ez feszültséget okoz a feleségével való kapcsolatában. Cameron Howe szeszélyes zseni, aki a jövőjét kockáztatja azzal, hogy részt vesz MacMillan nem éppen tisztességes projektjében. A Halt and Catch Fire – CTRL nélkül az az innovációs szenvedélyről szól, arról, milyen érzés egy világrengető esemény küszöbén állni és harcolni a céljainkért, bármi legyen is az ára. November 5-től szerdánként este tíztől az AMC műsorán!

A The Divide – Az ítélet ára főszereplője Christine Rosa, egy ártatlanul elítélteket segítő civil szervezet szenvedélyes munkatársa, aki meg van győződve róla, hogy tévesen ítéltek halálra valakit egy tizenegy évvel ezelőtti bűnügyben, melynek során brutálisan lemészároltak egy családot. Igazságfeltáró munkája közben új bizonyítékokat talál, és így szembekerül az ugyancsak szenvedélyes kerületi ügyésszel, Adam Page-dzsel. Miközben egy ember bűnösségét illetve ártatlanságát kutatják, Christine és Adam személyes sorsa, családjuk múltja is egyre inkább összefonódik a történettel. November 6-tól este tíztől az AMC műsorán!

Egy későbbi posztunkban eláruljuk azt is, hogy kik lesznek a szinkronhangok! Az első hét műsorát megtaláljátok a sat-tv-radio.hu eme cikkében.

emTV.hu // AMC // sat-tv-radio.hu

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr346777715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása