Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jövő hétfőn visszatérnek az RTL-es sorozatok

Már csak nyolcat kell aludni és visszatér a Szulejmán

2014. november 11. - emTV.hu

rtlklub.jpgNovember 17-től, azaz jövő hétfőtől visszatérnek az RTL Klub képernyőjére a nézők által legkedveltebb esti külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán is. Ettől a naptól megváltozik a délutáni-esti műsorok kezdési időpontja is.

Új részekkel jön hétfőnként 21.25-től a Dr. Csont (8. évad, decembertől a 9. évad), kedd este A mentalista (6. évad), míg szerdán a nézők által leginkább várt Szulejmán folytatódik. Csütörtökön este filmeket, míg pénteken a CSI: Miami helyszínelők 9. évadát vetíti a csatorna.

November 17-én 16.50-kor debütál az RTL Klub új orvosi talkshowja, a Dr. Tóth. Így a Fókusz visszakerül a Híradó utáni idősávba, azaz 18.55-kor kezdődik. Ezt követi 19.25-től az Éjjel-Nappal Budapest, majd a Barátok közt lesz látható 20.50 perces kezdettel.

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr296885871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása