Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hódi Pamela és Cynthia Dictator az Éden Éjjel műsorvezetői

Az Éden Éjjel az Éden Hotel taktikai reality élő kísérő műsora

2015. február 20. - emTV.hu

supertv2.jpgA február 23-tól minden hétköznap 21:20-tól kezdődik a SuperTV2-n az Éden Éjjel, a taktikai reality élő kísérő műsora. A műsort Berki Krisztián gyermekének édesanyja, Hódi Pamela és az extremitásáról elhíresült Cynthia Dictator vezetik majd.

eden_ejjel.jpg

A stúdióműsorban nem csak az adásból kimaradt bejátszások, de meghívott vendégek is lesznek, köztük a már kiesett játékosok. Pamela és Cynthia izgatottan készülnek első önálló tévés szereplésükre.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a casting után a műsorkészítők úgy döntöttek, bizalmat szavaznak nekem. Noha a FEM3 Caféban már kipróbáltam magam élő műsorban, azért az mégis más volt, hiszen mellettem volt Váczi Gergő, akire mindig számíthattam. Most lesz az első alkalom, hogy önállóan vezetek élő műsor. Nagyon várom már a jövő hetet! – mondta izgatottan Hódi Pamela. Cynthia Dictator pedig ígéri, itt sem lesz prűd.

Az emberek úgy ismertek meg, mint egy extrém személyiséget, aki számára nem léteznek gátak és tabuk. Ezt az Éden éjjelben is kamatoztatni fogom. Mindent megkérdezek majd, ami a nézőket érdekli – árulta el Cynthia.

A SuperTV2-n nem csupán az Éden Éjjel várja a reality rajongóit, hanem a TV2-es adások kitakaratlan, kisípolatlan verziója is, amit közvetlenül a kísérő műsor után tűz képernyőre a csatorna.

Éden Éjjel – minden hétköznap 21:20-tól a SuperTV2-n!

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr257193041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása