Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Amerikai verzió készül A Bárka című sorozatból

A nálunk is népszerű spanyol szériából az amerikai CW készít sorozatot

2015. március 03. - Ádám // emTV.hu

the_cw.jpgMi is sokat foglalkoztunk anno az AXN A Bárka (El Barco) című sorozatával, melyet huszonhárom országban vetítettek vagy vetítenek most is. A Lostra hajazó spanyol misztikus széria annyira megtetszett az amerikai tévének, hogy elhatározták, leforgatják a saját változatukat.

el_barco.jpg

A történet szerint, amikor Genfben beindítják a részecskegyorsítót, hiba csúszik a rendszerbe, és a kutatók világméretű katasztrófát okoznak; a szárazföld eltűnik és az egész bolygó egy hatalmas óceánná válik. A katasztrófát csak egy maréknyi iskolás él túl, akik az incidens idején épp egy hajó fedélzetén tanulnak.

A kissé keszekusza történetalakítások és elvarratlan szálak ellenére a sorozatot huszonhárom ország tévétársasága vette meg, a nézők pedig szerették, így nem csoda, hogy az amerikai CW – melynek olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Szívek szállodája, a Vámpírnaplók, a Smallville, az Odaát, A pletykafészek, a Carrie naplója, A zöld íjász – úgy határozott, fiatal amerikai nézőknek készít belőle egy feldolgozást.

emTV.hu // fotó AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr807236511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása