Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rákay Philip távozik a közmédiától

Távozik a közmédiától Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese

2015. március 03. - emTV.hu

mtva.jpgRákay 2011 januárjában előbb az M1, majd az M2 programigazgatójaként, később az MTV Zrt. vezérigazgató-helyetteseként az M1 és az M2 műsorstruktúrájának teljes megújításán dolgozott. 2015. július 1-jével távozik posztjáról.

rakay_orban.jpgOrbán Viktor és Rákay Philip egy vidéki kampányrendezvényen (2005) MTI

Nevéhez fűződik a többi között a Maradj talpon!, a Gasztroangyal, a Mindenből egy van, a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán, a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, a Virtuózok, illetve A Dal című műsorok elindítása, valamint az M2 gyerekcsatornává alakítása.

Erőszakmentes tartalma miatt az M2 csatorna 2013 novemberében nemzetközi Eutelsat-díjat kapott Velencében.

Műsorvezetőként és kreatív producerként folytatja 2014 januárjában elindított Szabadság tér '89-et.

Úgy nyilatkozott, hogy nehéz szívvel döntött, de "minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra, mert új ötletek megvalósítása, új feladatok és más izgalmas területek várják".

emTV.hu // MTI

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr77235963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása